Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Den där känslan

Imorse var jag ute och gick ett varv på elljusslingan vid Bolleberget i Bollnäs. Den har snabbt seglat upp som en av mina favoritslingor att springa på trots att det typ går uppför en kilometer på slutet. Men du vet; ibland kan det gå uppför och vara tokjobbigt men ändå har man den där känslan av att känna sig så himla stark.

Precis så var det i lördags eftermiddag när jag och Hazel var ute och sprang. Det var fortfarande isigt då, och jag kom på att jag glömt mina terrängskor i Åre, så jag trippade på sidan av spåret i mina Adidas Ultra Boost som inte är de mest lämpliga för isigt underlag. Den känslan jag hade den eftermiddagen kommer jag att leva länge på.

Det var så enkelt att springa. Pulsen rev och slet när det gick uppför men återhämtningen var snabb och när jag kunde räta ut stegen vid krönen så gick det snabbt tills det jobbiga kändes lätt och starkt igen.

Vi tog två varv den kvällen; totalt fem kilometer. Efter att ha sprungit långt under hela barmarksåret så känns det fint att vara tillbaka i de kortare passen. Att unna sig att bli trött och svettig på ett sätt som man inte har råd med när orken ska hålla för några timmar ute på en fjällstig, eller ett marathonlångpass på raklång grusväg.

När jag tänker efter så kändes även förra passet riktigt bra… Och förra året såg första julträningspasset ut såhär!

Bolleberget elljusspår Bollnäs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Det är helt klart två olika typer av trötthet. Skönt att kunna blanda och känna någon annat typ av känsla ibland. 🙂
  Kram M

  Rund är också en form! 2015-12-22 16:33:15 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
  • ja men verkligen!

   Sara Rönne 2015-12-22 16:46:48
   Svara
 • Den känslan längtar jag efter. Efter 10 dagar i sängen/soffan känns det som musklerna rinner av mig.. Men snart är jag tillbaka!

  Anna Jansson 2015-12-22 10:46:02 http://www.annamjansson.se
  Svara
  • krya på dig och alla såren på lår och knän!!!

   Sara Rönne 2015-12-22 16:48:20
   Svara
 • Oslagbar känsla. Nu längtar jag efter en springtur!

  Camilla 2015-12-22 09:35:31 http://www.camillatranar.com
  Svara
  • Hoppas du fick till den Camilla; alla borde få njuta av den känslan!

   Sara Rönne 2015-12-22 16:48:36
   Svara
 • Den slingan är verkligen härlig1 Även om jag hellre hade sett den vit och med skidspår så här års…:)

  Anki 2015-12-22 07:31:07 https://www.instagram.com/ankikihlstrom/
  Svara
  • jag håller med, även om den där backen på slutet måste vara jobbig. vet dock inte om jag är bättre utför egentligen, förmodligen inte…

   Sara Rönne 2015-12-22 16:49:15
   Svara
 • Det är ju bästa känslan, när det känns som man kan hålla på i evigheter och kroppens alla delar är med en 🙂 Och Sara, stort tack för julklappen som damp ner i postlådan idag! Jag får erkänna att jag inte kunde hålla mig till julafton utan paketet är öppnat 🙂 Kram!

  Jessan 2015-12-21 21:17:34 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
  • haha!! bra att den kom fram! god jul och kram!

   Sara Rönne 2015-12-22 16:49:48
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Kevin Triguero
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson