Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ridning på Snäcksjön

Imorse styrde jag bilen ner söderöver. Jag mötte en kolonn med bilar på väg norrut, med skidor på taket och fullastade bagage. Åt mitt håll var det tomt; men desto mer vägbana för mig.

Jag hade pirr i magen för jag skulle iväg på en slags kick off kan man säga; första uppstyrda ridlektionen med min vän Ella som har ett gäng toksöta islandshästar på sin gård vid Snäcksjön mellan Gävle och Uppsala.

Mitt 2016 kommer vara fyllt med upplevelser och äventyr och den röda tråden för vad mitt år ska innehålla började med att jag bokade en resa till Island med Ella och en planerad långritt i sensommar. Jag vill inte bara rida på Island; jag vill också vara väl förberedd så att det blir så roligt och fantastiskt som det bara går – och så vill jag ju fylla hela året med ridning såklart. Så jag började idag.

Ridning är lite som att åka skidor; det finns en hel massa tekniska saker att jobba på. Och finns det något jag älskar så är det att lära mig mer och att utvecklas.

Det var ju söndag dessutom; och termosuppmaning. Jag hade termosmugg med kaffe i bilen på väg ner. Räknas det? Och apropå julkalendern så är det 20 mil till Snäcksjön från mitt ställe i Hälsingland…

snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4869 snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4873 snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4877 snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4889 snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4892snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4910snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4926snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4913snäcksjöns islandshästar östhammar IMG_4921 snäcksjöns islandshästar östhammar sara IMG_4948 snäcksjöns islandshästar östhammar sara IMG_4965 snäcksjöns islandshästar östhammar sara IMG_5009 snäcksjöns islandshästar östhammar sara IMG_5022 snäcksjöns islandshästar östhammar sara IMG_5046

 

Följ mer på fler ridturer:

> Julritt i magiskt vinterlandskap!

> Westernridning i Särna

> När vi red Haflinger på fjället

> När vi red i skogen en januaridag

> Ett annat blogginlägg från Snäcksjöns Islandshästar – det verkar som om jag bara rider på vintern?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg