Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En vecka till jul

När Åre snart fylls med julfirare så åker jag härifrån. Snön uppe mot Ullådalen är verkligen magisk just nu; lårdjup och fluffig. Jag snapchattade lite därifrån på lunchen när Hazel simmade genom snömassorna. Lägg till mig som sararonne, eller läs mer om snapchat här!

Idag gick SkiStar Åre ut med nyheten att man öppnar Kabinbanan och Gondolen; vilket innebär att högzonsområdet är klart för skidåkning. Vilken julklapp! Annars brukar  dessa lifta öppna senare på säsongen. Jag har alltid mitt SkiPass i fickan men grämer mig lite över att jag inte hinner upp en sväng med Kabin förrän efter jul. För imorgon åker jag nämligen mot plusgraderna.

Min familj firar jul i Hälsingland och förra året var det -25 eller något sådant där. Det här året ska det bli en himla massa solsken; men rätt mycket plusgrader och alltså ingen snö. Jag funderar på om jag ska ta med dubbdäcken till min cyclocross – eller om jag ska köra på mina sommardäck över jul. Även om jag helst hade velat ha en vit jul så får jag göra det bästa av en grön: och cykla cx helt enkelt! …även om det inte kommer bli just den här drömmen.

Imorgon är det på pricken ett år sedan jag träffade Hazel för första gången. Då var hon nio månader och såg ut såhär den allra första dagen som vi hade henne. Idag ser hon ungefär likadan ut och alla vi möter frågar om hon är en valp. Men i slutet av februari nästa år fyller hon faktiskt två!

Ikväll ska jag i vanlig ordning jobba lite, fast bara någon enstaka timme eller så för efter det ska jag kolla på Ernst och packa ihop mina väskor och komma ihåg alla pannlampor och grejer. För då åker vi mot julen, även om den är grön.

Om jag får rekommendera något juligt så är det att lyssna på en julsaga.

hälsingland IMG_1368hälsingland IMG_1362hälsingland IMG_1374

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag och hundarna styr också kosan mot Hälsingland över jul. Och som du säger så verkar det inte bli någon snö.
  Jaktcocker… skratt, ja Wesslan har blivit kallad för allt möjligt under åren… många ser att det är någon spaniel i honom, men är han renrasig? Korsad med vad? Eller är det en valp?

  Ha en trevlig jul!
  //Lena

  Lena Arvidsson 2015-12-18 08:50:58 https://lenaarvidsson.wordpress.com/
  Svara
 • Jag förstår att du inte riktigt vill lämna fjällen och vintern. Jag känner likadant. Vi åker mot min familj vid kusten.
  Nåja, förhoppningsvis finns vintern kvar och julen handlar ju mycket om att vara med nära och kära. Men någon gång SKA jag fira den i vår stuga i Ottsjö;)

  Nu håller vi tummarna för mer snö!
  Kram

  alex 2015-12-17 20:34:56 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk