Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Advent vid Ottsjön

Det gäller passa på att njuta av decembersolen när den visar sig. Den känns så skör eftersom dagsljuset är så flyktigt. Allra finast tycker jag att solen är på förmiddagen; det är då man fångar solglimtarna bäst.

Följer du mig på Snapchat (jag heter sararonne där) så vet du redan vad jag har gjort. Generellt sett så använder jag Snapchat som lite ”behind the scenes” för mig och den här bloggen. Snapchat? kanske du undrar. Då ska du läsa detta: hur fungerar Snapchat?

Idag tog jag verkligen fasta på advent som en del av den här uppmaningen och tog med mig både fårskinnsfäll och kaffetermos i ryggsäcken och åkte till Ottsjöns strand. Jag testade fyrhjulsdriften på min nya bil – det är bara vägarna som är plogade och ska man parkera får man åka ut i djupsnön som både smält och frusit och levt rövare med underlaget.

Just Ottsjöns strandkant är en favorit för utflykter. Såhär vackert var det i maj – och på bilderna nedan ser ni hur det såg ut idag. Yes, det är en ren som skymtar där i bakgrunden. Bakom träden där borta fanns ett helt gäng. På sommaren kan man gå över hela sjön på ett ställe; ridvadet över Ottsjön, som vi testade i somras.

Nu ska jag iväg och fira advent på ett helt annat sätt; med adventsmys hos vänner. Hur firar ni andra advent?

träningsglädje sara rönne bmw IMG_2480stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1956stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1968stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1971stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1991 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2243stranden ottsjön träningsglädje sara rönne silva IMG_2294 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2271stranden ottsjön träningsglädje sara rönne hazel jaktcocker IMG_2297 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2304 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2312 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2320 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2325

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Vilka fantastiska bilder!!! Inte utan att man längtar bort från regn och rusk men jag får njuta av inomhusvärmen och adventsljusen istället!

  Eva 2015-12-07 13:14:09
  Svara
 • vackrast i Sverige- åh vad jag länkgtar dit!

  Annie 2015-12-07 08:25:16
  Svara
 • Advent igen, jag som inte har fått fram adventsljusstaken ännu… kanske inte någon idé länge? 🙂 Bilderna är magiskt vackra. Min dag har sett väldigt annorlunda ut men den har varit bra ändå (även om jag gärna hade hoppat in i bilderna). Nu ska jag ta mig i kragen och stänga ner för kvällen, det är inte en sekund för tidigt. Kram!

  Nellie 2015-12-06 23:33:41 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • två frågor från en stadsbo; 1. är det en ren som står där på sjön? alltså djuret. 2. temperatur vid denna utflykt? försöker bara sätta mig in i känslan :p

  ISA 2015-12-06 23:23:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   haha älskar dina frågor Isa!!! på fråga 1 svarar jag JA, det är en ren – de andra i gänget syns inte men de är bakom träden. på fråga 2 svarar jag -2 eller så. det var inte jättekallt alltså. 🙂

   Sara Rönne 2015-12-07 00:26:23
   Svara
 • Oh ditt guilty pleasure smälter så bra in!!

  Annika 2015-12-06 21:05:29 http://www.strongday.se
  Svara
 • Samma här. ”Dejt” med goda vänner och så träning på det. En bra avslutning på helgen! 🙂

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-12-06 20:31:56 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Mäh!
  Jag var oxå där:) fast stannade bara för att njuta av utsikten och fota.
  Innan jag åkte vidare till vålådalen. Tog en tur upp på Ottfjället och sedan några varv i längdspåret.
  Bästa adventsfirandet.

  alex 2015-12-06 20:31:14 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
  • Svar på alexs kommentar.

   åh, var det bra där?

   Sara Rönne 2015-12-06 21:40:41
   Svara
   • Svar på Sara Rönnes kommentar.

    Parkerade vid Gunders mosse och gick upp mot ottfjället med turskidorna, det var preparerat nästan ända upp till ett mysigt vindskydd( inte det första utan det andra vindskyddet) många körde backträning där! Jag åkte upp och njöt av utsikten och fikade. Åkte sedan ner igen. Lite halvdåligt med snö däruppe..

    Men längdspåret var jättefint, 3,5 km!
    Ha en härlig vecka! Kanske ses nästa helg i Åre:)

    alex 2015-12-06 22:17:40 http://www.alexochcarin.wordpress.com
    Svara
 • Kärlek till dina foton.

  Mari 2015-12-06 20:09:18 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Åh jag får rysningar av dina vackra vinterbilder! Längtar sååå mycket efter snö 🙂

  Emma 2015-12-06 19:55:31 http://Ptbyemma.se
  Svara
 • Åh vad mysigt! Jag hade varken snö eller renar men jag fick skog, sjö och en alldeles underbar adventsfika med termos!
  BIlen!!! Så snygg!

  Katta 2015-12-06 19:44:25 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Jag firade med 39 km löpning till välgörenhet. (och skänkte 6 kr/kilometer för att få ihop siffran 6 i min kalender…) Sen firade jag vidare med hejdlöst många cappuccino. Sånt som man liksom behöver för återhämtningen 🙂

  Anna (orka mera) 2015-12-06 19:11:30 http://piggelina.se
  Svara
 • Bra adventsfirande och skoj att du hängde med på utmaningen! Ottfjället är fantastiskt vackert.
  Har firat advent i skogen och i pisten. Bästa av två världar.

  Katrin 2015-12-06 17:29:39 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Ser ljuvligt ut! Själv har jag varit på hästshow, Havremopparnas jul, med delar av familjen. Sedan adventsfikat hos mor och far med hela familjen. Mysigt. Nu inväntar jag innebandyträning så jag kan göra mina 6 mål för att klara dagens lucka. Håll tummarna.

  Karin 2015-12-06 16:21:35
  Svara
 • Hej!
  Jag kikar runt lite i träningsvärlden nu eftersom jag är på jakt efter nya löparskor. Jag har alltid tagit hjälp av kunniga i specialbutiker tidigare men nu är jag på resande fot vilket gör det hela lite svårare.Har aningen känsliga fötter och ben så BRA sko är att föredra framför ballt märke. Har du någon koll på bra träningsskor eller vad man ska kolla extra efter? Tack och bock!

  Alice 2015-12-06 15:23:39 http://nouw.com/alicekleiva
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   ”bra” skor eller ”bästa” skon är extremt individuellt; alla märken och skomodeller är bra för olika personer. känsliga fötter – hur då menar du? jag springer alltid i adidas skor eftersom de passar mig bäst; och jag gillar tunna skor för maximal känsla. med det sagt så springer jag gärna i adidas ultra boost på mina långa pass, men jag springer alltid i terrängskor när jag springer terräng. ett absolut måste för mig är att löparskor springer jag i, träningsskor tränar jag i. dvs jag tränar aldrig gruppträning i löparskor. skor är gjorda för olika rörelser; löparskor är gjorda för rörelser framåt – träningsskor (inomhus) är gjorda för rörelser även i sidled.

   Sara Rönne 2015-12-06 19:25:02
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje