Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina helgplaner!

Torsdag och nästan helg. Skippa ”nästan” och det är verkligen helg. Visst brukar helgkänslan dyka upp framåt torsdagseftermiddagen, eller är det bara jag?

Jag körde upp till Åre igår eftermiddag. Numer väljer jag oftast en väg som går förbi Edsbyn och sedan svänger jag av mot Voxna. Att köra genom Los är min nya favorit. När jag körde söderut för 14 dagar sedan var här svinkallt och alldeles vitt av tjock, tjock frost – trots att det var plusgrader på alla andra ställen. Nu snöade här lovikavantar och jag svängde inom Losbagarn och köpte saffransbulle och julmust.

Snön låg vit även när jag kom till Åre på kvällen. Hazel och jag kastade frisbee i skenet från skidbacken i djup och fluffig snö. Strax före midnatt var det plusgrader och kramsnö, men det där ordnar nog upp sig för snart ska det bli kallt igen.

Idag ska jag upp till Copperhill på Åredagen och efter det ska jag fira den 3 december med att springa tre långa backintervaller. Dessutom kräver mitt hem en rejäl storhandling och dessutom en storstädning. Storstädningen får vänta till fredag för ikväll ska jag jobba ikapp lite olika grejer.

På fredag morgon ska jag styrketräna och på fredag kväll vill jag studera helgvädret och välja aktivitet därefter. Kanske traillöpning i skogen någonstans i södra Årefjällen? Kanske säsongens första längdpass? Kanske en tur med snöskorna upp förbi trädgränsen? På söndag blir det någon form av utflykt med termos – det är ju advent!

Oavsett vad det blir så skulle jag vilja avsluta med en bastu och en kall öl. Eftersom jag använder bastun som förråd för mina friluftsprylar så kräver det lite städning där också.

Dessutom så vill jag koka upp säsongens första varma choklad med vispad grädde. Och så vill jag fortsätta kolla The Affair – jag är inne på säsong 2 nu!

Vad ska ni göra i helgen?

IMG_5836 höst smartwool

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Jag ska vara hemma den här helgen, så skönt! På agendan står Vinterstudion och kaffe nu på förmiddagen. Resten av helgen ska innehålla bak av saffransbiscottis, äta upp dem och dricka glögg, titta på syskonbarnets hockeyträning och så röra på mig förstås. Jag tänker promenader, ”gågg” och styrketräning.

  Sara Borg 2015-12-05 10:17:48 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Drömmigt helgupplägg! Fin bild!
  Coolt, bastun ska i bruk! Längtar upp 🙂 Jag är ensamstående med barn i kväll och så ska vi styra Frost-kalas i morgon. Lär mest bara hyperventilera på söndag, men det blir med en termos…:)

  Katta 2015-12-04 07:11:19 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • denna torsdag har verkligen känts som fredag. Så ja, helg! 😀 din låter ju väldigt mysig!

  ISA 2015-12-03 23:37:36 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Lyssnat på din rekommendationer och inledde helgen med att ge mig själv en ögonfransförlängning på Puder så bra!! Imorgon ska en vän bjuda på saffranskladdkaka med vit choklad och jag har en pt-tid ( om så bara en intro) blir bra helguppladdning, hoppas dina planer blir av och att du får det toppen!

  Nettan 2015-12-03 21:20:42
  Svara
 • Jag ska se till att få träningsvärk på ngt sätt, jobba och göra någonting med saffran!

  Annika 2015-12-03 21:11:21 http://www.strongday.se
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   bra dr annika!!! nyfiken på vad du ska baka! jag ska nog göra risgrynsgröt m saffran tänkte jag!

   Sara Rönne 2015-12-03 23:56:56
   Svara
 • Jag ska jobba. Jobba ikapp och förbi förhoppningsvis. Och gå på Jamtli julmarknad, ligger ju lägligt nog ett stenkast från jobbet. Utöver det hoppas jag bli bjuden på middag minsann…

  Jojo 2015-12-03 19:53:40 http://skynda.blogspot.com
  Svara
 • Jag ska inviga bygymmet som vi fixat på under några veckor med tacokväll och bubbel imorrn kväll, därefter ha stort julbak med mysiga vänner på lördan (inkl middag) och på söndag baka tunnbröd och vila! Och vänta på snön 🙂

  Maria E 2015-12-03 15:01:32
  Svara
 • Svänga inom! Love it! Jag älskar när jag säger att jag ska fara någonstans, då blir jag tärnabynostalgisk och tänker att ag har kvar norrland i hjärtat! Helgen, jag ska flyttbära. Evigheter sedan man hjälpte någon att flytta senast, nu ska brorsans familjs kartonger bäras. Jag ser det som en heldag med träning!

  uppochhoppa 2015-12-03 13:54:32 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Skrive julegaveliste og ha bål med venner! (Grille venner, mohahaha 😉 )

  L 2015-12-03 12:42:34
  Svara
 • Skriver under på helgkänsla redan på torsdagen 🙂 Jag ska åka till mamma i Dalarna tillsammans med fästman och lillebror. Ser fram för mej riktigt mys 🙂

  Charlotta Sofia springer och trimmar 2015-12-03 12:32:32 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Torsdag eftermiddagar brukar vara ”värst” här på jobbet.
  Det är då alla samtalsämnen associeras och ballar ur…. Dålig trötthetsfredags/helghumor i förtid?! Hehe! 😀

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-12-03 11:32:52 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • 🙂 Mysiga planer. Hoppas den blir fin <3
  Jag ska äta god mat på restaurang, se två av mina syskonbarn ha dansuppvisning samt att jag ska springa. Som jag längtar 🙂

  mari 2015-12-03 09:38:46 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Har också helgkänsla redan nu trots att jag hetspluggar pga tenta kl 9 på lördag i intermediate microeconomics. Ah… är så nervös – måste verkligen få toppbetyg för att ta mig in på min dröm-master i Edinburgh. På söndag ska jag vara megaledig och en bastu och en kall öl skulle minsann inte sitta fel!

  Annie 2015-12-03 09:01:19
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   jag är nästan avis på den känslan du kommer ha på söndag – stort lycka till på tentan! micro economics var aldrig min starka sida, men jag var grym på macro däremot!

   Sara Rönne 2015-12-04 00:00:04
   Svara
 • Inte riktigt helgkänsla här än, men jag gillar torsdagar ändå 🙂
  3e – idag blir det 3x3km, transportcykling, promenad och transport pw.
  Helgen kommer bjuda på julspinning, glöggmys, synjunta och saffranskaka. Det ser jag fram emot!

  Anna . P 2015-12-03 08:08:56
  Svara
 • Jag har helgfeeling från torsdag morgon. Vet inte varför men så är det 🙂 Den ”riktiga” helgen bjuder på välgörenhetslöpning från malmö till lund. 23 kilometer som jag kanske måste förlänga till 36 för att få 6×6 km. Det är ju den sjätte…
  Men det där med termosen lät lockande, måste nog försöka få till den också!

  Anna (orka mera) 2015-12-03 07:51:55 http://piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger