Vi lämnade ett regnigt Stockholm och åkte till ett London med härligt krispig luft och perfekt höstväder. På planet blev jag inspirerad att paddla kajak under flera dagar i skärgården i Bohuslän och att cykla mountainbike genom en stor del av England. Kanske ska 2016 bli äventyrens år? Jag har ju redan planerat för en långritt på Island!

På kvällen checkade vi in på St Martin’s lane och rummet går i allsköns färger. Jätterosa, intensivblått, supergrönt. Ja, lite beroende på vad man känner för.

St Martin’s lane ligger i Covent Garden och det känns bekvämt och nära, även om just bekvämt och nära är ytterst relativt i London – precis som i New York. De flesta ställen är bekvämt och nära lite beroende på vad man vill ha nära till.

Vi promenerade på små gator och förbi Piccadilly Circus och gick till MASH som är ett steak house som många tipsat om. Det var maskulint och klassiskt och vi tog en cocktail, åt kött och beställde in efterrätt – och sedan blev vi så mätta att vi inte orkade mer än att gå hem och lägga oss på sängen – fast då var klockan midnatt också.

Jag vill redan komma tillbaka hit till London, det känns himla härligt! Lite såhär har det sett ut hittills:

st martins lane hotel londonSt Martins lane hotel London IMG_0009 St Martins lane hotel London IMG_0042 St Martins lane hotel London IMG_0091St Martins lane hotel London IMG_0025St Martins lane hotel London IMG_0121St Martins lane hotel London IMG_0159piccadilly circus londonIMG_0220mash london IMG_0196sara london IMG_0247

0