För ett år och några dagar sedan spelade vi in den första filmen i mitt filmprojekt The freedom series. Vi började med löparfilmen som vi kallar för The Relief. När jag la upp den för ett år sedan fick jag så himla många kommentarer och jag blev otroligt glad.

För dig som inte sett filmen, eller som vill se den igen. Här är den:

Efter det första avsnittet spelade vi in en andra film i Åre som har en helt annan karaktär. Här kan du se den! Tyvärr verkar alla kommentarer ha försvunnit från det blogginlägget och det är så himla tråkigt.

I somras spelade vi in det tredje avsnittet som jag dessutom har en sponsor till. Jag ville göra en maxad film som liksom var all over the place med träningsglädje och jag gillar hur vi fick till det. Tanken är att hela tiden skapa olika känslor, men alltid med frihet och träningsglädje nära tillhands. Här ser du den filmen!

Jag har planerat väldigt länge för den fjärde och avslutande delen i The freedom series; eftersom jag gillar kontraster så kommer den bli helt annorlunda mot den från i somras. Jag tror ni kommer gilla den – jag ska bara få till själva inspelningen…

På tal om filminspelning så tar film verkligen lång lång tid att göra. Vi börjar alltid med en idé och en känsla och skapar sedan en storyboard med alla scener som ska till. Sedan måste scenerna matchas med ljus och andra praktiska saker, plus att varje scen spelas in rätt många gånger… såhär kan det gå till (plus många, många behind the scenes)!

Förutom att göra The freedom series har jag tänkt göra små andra kortfilmer; inte alls lika ambitiösa som det jag gör nu – men som ett komplement. Och vem vet, efter The freedom series kommer nog andra lite mer påkostade filmprojekt att ta vid. Projekt som sagt, jag gillar dem!

0