Det var något som drog mig upp till Ullådalen vid lunch. Valet stod mellan en tur på elljusspåret i skogen – eller en sväng högre upp.

Jag styrde uppför fjället och det såg inte så mycket ut för världen när jag parkerade i Ullådalen. Men när jag promenerat uppför första krönet i skidbacken så såg jag den: snön!

Efter halva backen korsar en stig skidbacken; jag tog vänster och gick mot Ullådalen. Snart knarrade det sådär välbekant under mina skor. Och snart föll snöflingorna runt omkring mig. Ett tag öste det ner så mycket snö att allting runt omkring mig var vitt. Den lyckan alltså!

Vi gick till Stendalen och sedan tog vi stigen uppför igen; mot toppen av Ullådalsliften. Vintersolen var blek och allting var sådär oändligt vackert! Äntligen fick jag känna doften av riktig snö igen.

> Samma berg, samma vyer – men annan snö! Den 22 juni!!

> Stigen jag gick på idag är en bit av Jörgens – en favorit som är lättillgänglig från Åre by!

> Första snön förra året!

snö i åre ullådalen stendalen IMG_9441snö i åre ullådalen stendalen hazel IMG_9369 snö i åre ullådalen stendalen hazel IMG_9396 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9325 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9335  snö i åre ullådalen stendalen IMG_9384 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9412 snö i åre ullådalen stendalen IMG_9419

0