I senaste avsnittet av min podcast Träningsglädje TALKS så berättar jag om några bloggar jag läser – eftersom det var en fråga jag fick. Men jag vet att ni är många som är nyfikna. Därför har jag valt ut sju bloggar som jag följer på olika sätt. Som jag ibland skummar igenom och som jag ibland följer slaviskt. Fler tips kommer senare – här är i alla fall dagens bloggtips:

Bucket life. Det är min vän Katta som bloggar, men jag älskar hennes blogg för att här blandas allt. Livet, bilder, frågor och tips.

Anna o Emil. Skidstjärnans (ja, det är mest Anna som skriver) ärliga och nakna ord om träning och livet, pressen och lyxen att leva sitt drömliv.

Hur bra som helst. Jag gillar när Hanna bloggar om mat, men när hon bloggar om träning eller skog eller vardag eller helg – ja då gillar jag bloggen om möjligt ännu mer!

För skojs skull. Jag älskar Karis upptåg och äventyr och får en boost av att läsa bloggen som blandar karriär och jättelånga utmaningar. Karis kommande äventyr handlar om att springa gröna bandet. Googla det!

Matsdotter. En så himla fin blogg skriven av Frida Matsdotter som jag gillar jättemycket trots att vi bara setts en gång – på en löparvecka i alperna för några år sedan.

Heja Erika. Jag gillar Erika; ung och framåt och går dit hon vill. Men även om hon är PT så känns det som att det finns mer i hennes liv än träning. Sådant gillar jag – det känns vettigt i en hälsovärld där man ska gå så himla mycket all in att det inte finns något annat.

Anna. Träningsvärldens klart roligaste blogg med mycket ironi. Lite så som bloggandet var förr.

sara traningsgladje IMG_8094

 

0