Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett år sedan löparfilmen

För ett år och några dagar sedan spelade vi in den första filmen i mitt filmprojekt The freedom series. Vi började med löparfilmen som vi kallar för The Relief. När jag la upp den för ett år sedan fick jag så himla många kommentarer och jag blev otroligt glad.

För dig som inte sett filmen, eller som vill se den igen. Här är den:

Efter det första avsnittet spelade vi in en andra film i Åre som har en helt annan karaktär. Här kan du se den! Tyvärr verkar alla kommentarer ha försvunnit från det blogginlägget och det är så himla tråkigt.

I somras spelade vi in det tredje avsnittet som jag dessutom har en sponsor till. Jag ville göra en maxad film som liksom var all over the place med träningsglädje och jag gillar hur vi fick till det. Tanken är att hela tiden skapa olika känslor, men alltid med frihet och träningsglädje nära tillhands. Här ser du den filmen!

Jag har planerat väldigt länge för den fjärde och avslutande delen i The freedom series; eftersom jag gillar kontraster så kommer den bli helt annorlunda mot den från i somras. Jag tror ni kommer gilla den – jag ska bara få till själva inspelningen…

På tal om filminspelning så tar film verkligen lång lång tid att göra. Vi börjar alltid med en idé och en känsla och skapar sedan en storyboard med alla scener som ska till. Sedan måste scenerna matchas med ljus och andra praktiska saker, plus att varje scen spelas in rätt många gånger… såhär kan det gå till (plus många, många behind the scenes)!

Förutom att göra The freedom series har jag tänkt göra små andra kortfilmer; inte alls lika ambitiösa som det jag gör nu – men som ett komplement. Och vem vet, efter The freedom series kommer nog andra lite mer påkostade filmprojekt att ta vid. Projekt som sagt, jag gillar dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Älskar känslan i den första filmen (de andra också!) med den egna bubblan mitt i stadens brus. Så magisk! Och så blir jag så inspirerad av din grymma bror. Vill verkligen lära mig det ädr hantverket lite bättre 🙂

  Katta 2015-11-29 21:54:06 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Spännande med större och mindre filmprojekt. 🙂

  Nellie 2015-11-29 19:47:23 http://Www.flyinghippo.se
  Svara
 • Åh, dessa hade jag glömt bort, kul att se dem igen! Härliga filmer!

  hopihopi 2015-11-29 19:13:32 http://www.hopihopi.wordpress.com
  Svara
 • Spännande 🙂

  mari 2015-11-29 18:54:42 http://WWW.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • De är så fina de här filmerna!

  Träningsblogga - Ida 2015-11-29 17:50:40 http://traningsblogga.se/
  Svara
 • Och vi gillar att du gillar projekt! Filmerna skapar så mycket känsla och träningsglädje. För att inte tala om livsglädje. Och snygga är de! Spännande att se vad som kommer, av alla sorter. Ha en fin första advent!

  Annica 2015-11-29 09:24:17
  Svara
 • Jag gillar verkligen det ni har åstadkommit med filmerna, både känslan och variationen. Det blir spännande att se var som kommer här näst. 🙂

  Anna Jansson 2015-11-29 08:19:49 http://www.annamjansson.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg