Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det här ska du läsa en tisdag i november

> Lovisa ”Lofsan” Sandström: ”många tror att de är hälsosamma för att de tränar flera gånger i veckan och äter nyttigt”. Läs allt smart hon säger här! Jag älskar verkligen hennes definition på vad är det att vara vältränad som hon svarar på i intervjun! Har du lyssnat på Träningspodden som hon står bakom? Här skrev jag om Lovisa Sandströms klädkollektion förresten!

> I helgen är det premiär för världscupen i längd och äntligen får vi se hur svenskarna står sig i internationell konkurrens. Jag älskar Vinterstudion, kanske lite extra mycket såhär i början av säsongen. Jag läser Anna Haags blogg och fick en pratstund med henne för några veckor sedan. Såhär säger hon om vad hon äter – och vinterns viktigaste mål! Apropå längdskidåkning, i höstas träffade jag ju Charlotte Kalla – såhär såg det ut!

> Får jag tipsa om en till längdrelaterad grej? Då gör jag det; för jag har ju ställt ett helt gäng frågor till Johanna Ojala (experten i Vinterstudion) också, som en gång sagt jag kan bli väldigt trött på alla gubbar som alltid tror att de vet bäst. Här läser du den intervjun!

> Saffransscones eller saffransgranola – systrarna Hanna och Evelina alltså! <3 Jag har gjort safffransbiscotti och kokostoppar med saffranssmak inför jul. Och du har väl testat den här enkla jullimpan?

> För någon vecka sedan sa jag att jag vill skicka ut julklappar till mina läsare – men jag krävde en liten motprestation. Ni är många, många som svarat och jag blir så himla glad. Tack!!

halmstad strand vinter sara IMG_0884

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hon är klok den där Lovisa. Jag gillar speciellt tipset om naturen och promenader (hade just förberett ett inlägg på det temat 🙂 Kram

  Nellie 2015-11-24 22:06:54 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Vet du, bland det bästa jag vet är att spendera någob timme i längdspåret, för att sedan sedan komma hem, sätta mig i understället och sedan bänka mig framför brasan och vinterstudion..
  #lycka:)

  Nu håller vi tummarna för en bra vinter.

  Är så sugen på att testa edsåsdalens spår i helgen! Är du hemma så du kan testa nu?
  Saknar ju dina Åretips;)

  alex 2015-11-24 17:34:31 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig