Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dansa med dropparna nästa gång det regnar

Att se solen försvinna ner i horisonten och luras med i kvällsljuset. Dansa som ett barn och fnittra åt glädjen. Att tassa fram på snö och tjälfrusen mark. Höra knirret under skosulorna. Att bubbla över på insidan.

Nästa gång det ösregnar; gör ett tjut och dansa med dropparna. Nästa gång det toksnöar; blunda och känn snöflingorna på nästippen. Nästa gång solen skiner; stanna upp på riktigt och känn hur det värmer. Nästa gång natthimlen är stjärnklar, blicka upp mot allt det som aldrig tar slut och känn livet inom dig.

Tänk inte så mycket, låt nuet ta plats i dig istället. Fundera inte på om mascaran rinner i regnet. Strunta i om luggen blir vågig i snöfukten. Skynda dig inte in från stjärnhimlen. Ägna en minut åt ingenting annat än att känna efter hur livet känns. Hur det som är just där och just då får rymmas i all din medvetenhet.

halmstad strand vinter sara IMG_0902halmstad strand vinter sara IMG_0905halmstad strand vinter sara IMG_0935halmstad strand vinter IMG_1076halmstad strand vinter sara IMG_1043 halmstad strand vinter sara IMG_1019halmstad strand vinter IMG_1091halmstad strand vinter snabbafotter IMG_1127halmstad strand vinter snabbafotter IMG_1131halmstad strand vinter sara IMG_1171 halmstad strand vinter sara IMG_1148

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje