Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

St Martins lane

Vi lämnade ett regnigt Stockholm och åkte till ett London med härligt krispig luft och perfekt höstväder. På planet blev jag inspirerad att paddla kajak under flera dagar i skärgården i Bohuslän och att cykla mountainbike genom en stor del av England. Kanske ska 2016 bli äventyrens år? Jag har ju redan planerat för en långritt på Island!

På kvällen checkade vi in på St Martin’s lane och rummet går i allsköns färger. Jätterosa, intensivblått, supergrönt. Ja, lite beroende på vad man känner för.

St Martin’s lane ligger i Covent Garden och det känns bekvämt och nära, även om just bekvämt och nära är ytterst relativt i London – precis som i New York. De flesta ställen är bekvämt och nära lite beroende på vad man vill ha nära till.

Vi promenerade på små gator och förbi Piccadilly Circus och gick till MASH som är ett steak house som många tipsat om. Det var maskulint och klassiskt och vi tog en cocktail, åt kött och beställde in efterrätt – och sedan blev vi så mätta att vi inte orkade mer än att gå hem och lägga oss på sängen – fast då var klockan midnatt också.

Jag vill redan komma tillbaka hit till London, det känns himla härligt! Lite såhär har det sett ut hittills:

st martins lane hotel londonSt Martins lane hotel London IMG_0009St Martins lane hotel London IMG_0042 St Martins lane hotel London IMG_0091St Martins lane hotel London IMG_0025St Martins lane hotel London IMG_0121St Martins lane hotel London IMG_0159piccadilly circus londonIMG_0220mash london IMG_0196sara london IMG_0247

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • WOW, ni är ju fullfjädrade modeller! Shit vad coola och snygga ni är! Vilken grym helg ni verkar ha, njuuut sista dygnet nu!
  Kram

  Katta 2015-11-21 12:12:51 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Åh så härligt med London! Se lite nya vyer. Jag antar att de börjat peppa inför julen även i England? Ser supermysigt ut!

  Frida 2015-11-20 16:15:12 http://fridawallstrom.blogg.se
  Svara
 • Sjukt snygga fönsterlampor! Du råkar inte ha nån susning om var de kommer ifrån….?

  Jenny 2015-11-20 11:27:22
  Svara
 • Jag var i London i september, och det är verkligen en stad som det känns som man aldrig kan få nog av. Vill gärna tillbaka!

  Maja 2015-11-20 11:19:52 http://majaulrika.devote.se
  Svara
 • Missade att kommentera på din fråga om London-tips, passar på att skriva här i stället 🙂 Tips från mig är lunch på Natural Kitchen (www.thenaturalkitchen.com). Finns på flera ställen, har bara varit på den på Marylebone High Street, men där är det jättemysigt och god mat. Marylbone High Street är en härlig gata i sig, med pubar, butiker och caféer. Ett annat tips är Maltby Street Market (www.maltby.st) i närheten av Tower Bridge, en härlig liten marknad med fräscha matstånd (ett till lunchtips), men även en härlig gin-bar som serverar deras egentillverkade gin. En löprunda eller promenad i Regents Park kan också rekommenderas, vackrare än Hyde Park, tycker jag. Hampstead är en annan vacker del med mysiga caféer och restauranger och nära till Hampstead Heath som är makalöst vackert för en promenad. Och råkar ni få hemlängtan medan ni är här är det både julmarknad i svenska kyrkan (www.svenskakyrkan.se/london/julmarknad-/-christmas-fair) och Scandinavian Christmas Market (www.scandimarket.co.uk)nu i helgen 🙂 Enjoy London!

  Maria 2015-11-20 10:19:53
  Svara
 • Fina ni <3 njut nu av er resa.

  Mari 2015-11-20 08:18:37 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg