Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Burger & Lobster Stockholm

Igår kväll träffade jag mina vänner Jessica och Åsa över bubbel och hummer på Burger & Lobster på Norrlandsgatan i Stockholm (i Pontus gamla lokaler). Här kan man inte boka bord men det gjorde inget; det var väldigt lite folk här igår – vilket var bra för oss.

Det var min första gång på Burger & Lobster men jag har velat gå dit ända sedan det öppnade. Jag tycker att det var okej; jag håller med om Googlebetyget 3.9 (av 5). Det är ett perfekt ställe att träffa vännerna på en vardagskväll som denna; vi kom alla med stora träningsväskor och jag hade jeans och sneakers eftersom jag inte hann åka hem och byta om till något lite mer uppklätt.

På Burger & Lobster väljer man mellan tre saker: burgare, lobster roll och hummer. Jag valde lobster roll medan Åsa och Jessica valde hummer. Alla rätterna serveras med pommes och sallad. Min lobster roll var riktigt god så tumme upp för den!

Vi satt kvar en stund med varsitt vinglas och efter ett tag beställde jag in en cappuccino; jag skulle hem till jobbdatorn efter middagen!

Fler restauranger i Stockholm som jag bloggat om och gillar på olika sätt:

> Wienércaféet på Biblioteksgatan

> Grill på Drottninggatan

> Mathias Dahlgen Matbaren

> Kommendören på Kommendörsgatan

> Yuc vid Odenplan

burger lobster stockholm IMG_9988 burger lobster stockholm IMG_9981 burger lobster stockholm IMG_9967burger lobster stockholm burger lobster stockholm IMG_9992

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vi var där med jobbet och jag mådde faktiskt lite illa över hur mkt kött som måste gått åt för vårt gäng samt att nästan ingen orkade med efterrätten. Kändes inte rätt på något sätt även om det var oooootroligt gott. Men på en miljöskala får de fett minus!

  Annie 2015-11-19 20:35:02
  Svara
  • fast är det inte så på alla restauranger som jobbar med kött?

   traningsgladje 2015-11-19 20:37:22
   Svara
 • Kul att läsa om ditt besök, har hört både bra och dåligt om restaurangen.
  Och Träningsglädje kan jag behöva idag – fick avbryta ett ledarlett löppass pga sträckt baksida. Har aldrig skadat mig någonsin, inte ens halkat eller ramlat utomhus, men på två månader har jag gjort mig illa på två pass med coach. Så istället för att kämpa järnet och känna mig nöjd får jag linka därifrån med HELT andra känslor. Vet inte vad jag gör för fel.

  A-mamman 2015-11-19 14:59:56 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • det ser i vart fall sjukt gott ut! =)

  frida g svensson 2015-11-19 12:13:21 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
  • ja hummer är alltid sjukt nice

   traningsgladje 2015-11-19 12:33:34
   Svara
 • Haha får man som cappuccinonörd ha synpunkter på latte arten? Den ser lite tjockskummad ut 🙂

  Anna (orka mera) 2015-11-19 10:15:55 http://piggelina.se
  Svara
  • ja det får man verkligen; tror den riktiga personalen hade gått hem när jag beställde denna. den ser extremt minimalistisk ut denna latte art!!! därav 3.9 i betyg kanske. :p

   traningsgladje 2015-11-19 10:38:05
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson