Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag vill ge er julklappar!

Kommer ni ihåg förra året när jag skickade iväg en massa julklappar till er läsare?  Jag deltog också i några andra pay it forward-initiativ, bland annat gav jag bort presentkort. Såhär skrev jag då (vinterbilderna är bara bonus – alltså jag längtar så mycket efter snö nu!!).

I år vill jag skicka iväg julklappar igen. Det är härligt att kunna ge! Jag kommer skicka iväg fem julklappar som jag köper och skickar iväg till er (lova att inte öppna före julafton) som en grej för att jag tycker att ni som läser här inne är så himla fina och härliga och för att jag uppskattar er massor!

Finns det ingen hake, kanske ni undrar?

Nä, ingen regelrätt hake. Men jag önskar att ni gjorde en sak för mig: i kommentarsfältet så vill jag att ni ger mig lite feedback. Jag vill att ni svarar på:

1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?

2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?

3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande! Allra allra helst konstruktiv sådan, dvs något jag kan bli bättre på eller blogga på ett annat sätt om eller så. Fast jag gillar förstås hejarop också!

Dubbelkolla att du skriver i rätt mailadress när du kommenterar! Jag kommer skriva siffror på papperslappar som jag lägger i en burk; sedan drar jag fem lappar och om det t.ex. blir 1, 7, 13 och 23 så blir det kommentar nummer 1, 7, 13 och ja ni fattar – som vinner. Och då mailar jag er för att få adressen dit julklappen ska skickas!

Jag tycker det ska bli himla kul att få feedback från just dig. Jag är supernyfiken!! Så berätta nu – hur kan jag bli bättre?

röhnisch löparjacka sara 05 röhnisch löparjacka sara 07

Bild från förra året

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
62kommentarer
 • 1. Gillar nöstan alla inlägg men framför allt alla dina listor och aktiviteter du planerar för olika årstider. Så inspirerande! Har också blivit väldigt inspirerad av Åre bl.a. av din blogg att vi nog åker dit i sommar och då ska jag lusläsa alla Åre-tips igen. Blir glad och pepp av din positiva livssyn generellt! Inga problem, bara möjligheter och lösningar liksom.

  2. Gärna mer mat och flera träningspass/upplägg – gärna styrka. Ett Träningsglädje-event i Åre/Sthlm/Halmstad hade också varit skoj 🙂

  3. Jag är lite kluven till dina bilder. Jag älskar dem (du ör en fantastisk fotograf) och inspireras av dem men jag upplever ibland att de tar lite mycket plats. Lite för många liknande bilder efter varandra. Så min konstruktiva (?) feed back blir att du kanske sållar lite hårdare i bilderna och lögger ut 1-2 färre per inlägg. Det skulle också göra det också mer överskådligt och lättare att lösa via mobil eller ipad som jag oftast surfar från nör jag kollar den handfull bloggar jag tittar in på regelbundet.

  Tack för en vacker, livsbejakande, välskriven och peppande blogg!

  Ingela 2015-11-24 22:41:41
  Svara
 • 1. Jag som älskar skidåkning och fjällvärlden gillar ju så klart dina tips och bilder från Åre sent allmänt. Men just de tipsinläggen du gör, vare sig det är om Crafts nya vintershorts eller restauranger i Boston är extra uppskattade av mig. Jag gillar att få tips och idéer och ändå själv kunna välja vad jag tar del av.

  2. Jag gillar när du lägger upp förslag på rundor, t.ex. vilken runda du har sprungit i Åre eller vilken runda du har cyklat här i Hälsingland. Sådant skulle jag gärna se lite mer av eftersom du är hemma på så många olika platser i vårt land. Det gör tipsen väldigt bra många gånger, fast det är helt olika orter och ställen. Jag tänker framförallt Åre, Stockholm, Halmstad och Hälsingland alltså.
  Det jag även gärna skulle vilja ha ännu mer av är dina tips kring marknadsföring, bloggande och fotande. Jag vet att du skrivit en hel del om detta men känns som att det aldrig kan bli för mycket! 🙂

  3. Jag älskar blandningen av träning, livsstil och livsglädje! Du har bra texter och otroligt fina bilder. Det jag ibland kan känna när man idag läser mycket på mobilen är att de flesta inlägg är långa, antingen med lång text eller med flera bilder, något jag många gånger älskar men samtidigt skulle jag gärna se det varvas med lite mer korta inlägg också. Idag när man (eller iaf jag) ofta läser inlägg på mobilen kan det ibland bli ”jobbigt” om alla inlägg är långa. Ibland blir det tyvärr så att jag läser halvvägs och sedan nästan slutar jag bara för att det är jobbigt att läsa längre texter på mobilen. Sitter jag vid datorn upplever jag jag inte alls samma problem men jag gissar att många liksom jag läser från mobilen. Men sluta för guds skull inte med de långa texterna, jag vill ha både och….;)
  Skall dock tilläggas att jag fått ”letat” detta ”förbättringsförslag” då jag tycker din blogg är super som den är egentligen!

  Svara
 • 1. Jag älskar dina bilder, de ger så mycket inspiration och förmedlar så mycket känsla, det märks att du lägger ner mycket tid på dem. Svaret blir alltså inlägg som handlar om fotografering.
  2. Inlägg där du berättar hur du lägger upp din träning och tips om träning och hur man kommer igång och kommer ut.
  3. Väldigt härlig blogg! Bra bilder (väldigt viktigt), glädje och positiva inlägg som peppar och ger inspiration till allt möjligt, inte bara träning alltså. Det skulle vara roligt med fler inlägg om hur ditt liv i stan ser ut och hur du får till din träning där.

  Sara 2015-11-09 14:13:28
  Svara
 • Såå roligt!! Då håller jag väl tummar och tår 🙂
  1. Din blogg är nog den mest naturliga och jordnära blogg jag läst, inga skryt, inga skryt km, inga skryt tider…..Du tar dig tid att svara på kommentarerna, vilket får en att känna sig lite speciell, att man syns. OCH dina foto, herre min gud vilka foto du tar. Du har många foto som jag skulle vilja förstora upp, rama in och hänga upp i mitt hem 🙂
  2. Jag önskar att du fortsätter som du gör. Kanske komma dig lite mer nära, tankar!! Jag ser gärna lite mer mat också 🙂
  3. Jag kommer inte på något. Du behöver inte känna (om du nu gör det:) någon press att blogga ofta för dina inlägg har kvalitet och jag väntar gärna på bra inlägg….och fantastiska foto….känn ingen press nu över fotona 🙂
  Ha en finfin söndag!!!

  Cecilia 2015-11-08 07:37:42 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • 1. Alla inlägg som känns så där riktigt tokärliga och med mycket känslor. Det är alltid så mycket igenkänning i sånna!
  2. Hmm, är tokig i alla sorts inspo( så länge det är på ett peppigt sätt). Så att allt från hälsa och kost till helt andra saker är kul att få tips om 🙂
  3. Kommer ärligt inte på något konstruktivt, vill bara tacka för en härlig blogg och pod som helt klart har breddat min syn kring mycket!

  E 2015-11-07 00:52:34
  Svara
 • 1. Jag älskar när du delar med dig av dina naturäventyr.
  2. Tips till bloggare. Du har ju så otroligt mycket erfarenhet och expertkunskap i ämnet.
  3. Detta kanske låter lite konstigt men du hade kunnat blogga mindre ofta. 🙂
  Kram

  Nellie 2015-11-05 22:53:36 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • 1. Jag tycker om när du skriver om en löprunda och med fina bilder eller någon maträtt du lagat. Vardagsinlägg med vackra bilder helt enkelt!

  2. Jag gillar dina träningsinlägg. Det verkar så enkelt att springa en runda i en fin miljö eller cykla på åresjön. Inläggen och bilderna ger mig inspiration till träning.

  3. Allt i din blogg är roligt att läsa. Men det jag tycker är mindre roligt är när du ”tipsar” eller berättar om saker. Som inläggen om ögonfransförlämgning eller löparskor till exempel. Jag är mer intresserad av dina utflykter och matlagning en anledning till det är att jag inspireras nog mer av utflykter än tips. 🙂

  Marie 2015-11-05 21:40:35
  Svara
 • 1. Jag älskar när du är i fjällen och inläggen innehåller fina bilder på vacker natur.
  2. Det kan aldrig bli för mycket fjäll, skog eller annan natur tycker jag. De gånger du tipsat om aktiviteter/utflykter som inte är allt för komplicerade utan kanske bara består av en vacker promenad läser jag extra noga så gärna mer sådana tips.
  3. Du har fin ton när du skriver. Peppar men inte för hårt. Positivt men inte glättigt. Man lämnar alltid sidan med en bra känsla.

  Ida 2015-11-05 20:22:08
  Svara
 • 1. För mig är det just mixen av ämnen och olika typer av inlägg som gör din blogg intressant, rolig och läsvärd. Då jag själv köpte hus i Åre i somras blir jag extra glad när du delar med dig av saker du gör just i Åredalen, eller bara visar bilder från din vardag där.

  Jag tycker också extra mycket om att få höra om framtidsplaner och när du följer upp dem och reflekterar över dem, ex. som här:
  http://www.traningsgladje.se/2015/10/01/hej-oktober/

  Listor (alla möjliga, dagens bästa/sämsta, listor med blandade grjer som måndagslistan eller fredagslistan, alla härliga säsongslistor (det här vill/ska jag göra i höst/vinter/vår sommar). De är personliga och inspirerande! Ex den här:
  http://www.traningsgladje.se/2015/08/16/en-javla-bra-sommar/ och den här http://www.traningsgladje.se/2015/04/20/mandagslistan-2/

  Eller när du väljer att fokusera på det positiva i vardagen som ex här:
  http://www.traningsgladje.se/2015/11/01/novembersol/ eller de dagar då du verkligen inte varit sugen på att träna, men ändå gör det. Det är oerhört peppande!

  Inlägg på temat livsstil som ex det här http://www.traningsgladje.se/2015/09/21/downshifting/ gillar jag också!

  2. Jag ser gärna att du fortsätter med den blandning du har idag, där ämnena speglar hela begreppet hälsa (mer än bara sysiskt träning) och fortsätt med din personliga prägel där dina tankar och reflektioner får ta plats! Jag tycker dina produkttips är oerhört värdefulla och jag skulle gärna se att du breddar dig och inte bara pratar kläder och skor utan gärna annan typ av utrustning. Du har ju bl.a. tipsat om solglasögon, pannlampor och cykla, mer sådant! Jag gissar att genom pressutskick och andra kontakter så får du en ganska bra insyn i säsongsnyheter och jag skulle gärna vilja bli uppdaterad på smarta saker för aktivt utomhusliv.

  3. Jag tycker att du är riktigt duktig på att vara personlig utan att bli privat. Att du också alltid ser till att ha en positiv inställning och framtoning även i inlägg som handlar om när det inte alltid är eller känns så roligt eller bra (trist väder, trött, ingen motivation till träning osv). Du har genom din tonalitet en förmåga att lyfta, peppa och inspirera i alla lägen och det gör det så otroligt roligt att läsa din blogg. Fortsätt så!

  Professionellt håller du ju i en hel del föreläsningar och att utveckla det konceptet till någon form av online/virtual classroom för bloggläsare skulle jag tycka vara väldigt intressant eller någon form av event/meet up.

  Ett stort tack för en toppenblogg!

  Diana 2015-11-05 12:04:47
  Svara
 • 1. Jag gillar personliga inlägg! Där du har en åsikt om något eller där du berättar något om dig själv.

  2. Jag vill ha fler personliga inlägg, jag vill lärs känna bloggare. Inte på ett privat sätt, men inlägg på en personlig nivå är härliga!

  3. Jag tokdiggar din blogg, blandningen av ljuvliga fotografier, beskrivningarna av naturens färger eller hur en kardemummabulle smakar efter ett långpass gör att jag många gånger har lust att flytta till Åre och springa ut i skogen för att sedan kasta mig över en bulle. Du förmedlar väldigt många känslor, dofter och stämningar i din blogg.

  Johanna 2015-11-05 05:54:41
  Svara
 • Hmm, jag gillar nog dina ”livsstilsinlägg” allra mest. De som handlar om hur du lever ditt liv utifrån just den du är. Hur du anpassar livet efter dig själv och inte tvärtom. Hur du gör exakt det du vill och inte förminskar dig. Det inspirerar mig!

  Jag skulle nog kunna se ännu fler såna inlägg, gärna tillsammans med din mamma! Och snabba pass-upplägg! Kan du inte dra ihop nåt pass nånstans nån gång som man kan haka på!?

  Mixen i din blogg är ju bra. Otroliga bilder, bra tips och inspiration. Lite avundsjuk kan en ju bli ibland då allt verkar så lätt för dig. Och lyxigt. Och perfekt liksom…. 🙂 Så kanske lite mer om ev sprickor också, om dom finns. Men också gärna hur du har tagit dig dit du är idag!

  Kram!

  Maria Elf 2015-11-04 22:12:31
  Svara
 • 1) De som handlar om träning i någon form, gärna där du beskriver hur du lagt upp träningen, tex ett långpass. Men även de som tex handlar om sociala medier etc, hur de fungerar är bra. Läste just inlägget om Snapchat och äntligen fattade jag (som är lite äldre = snart 40 :-)) hur det funkar.

  2. Mer träning för att inspirera och bra, ingen hets! Kanske lite enkla tips och idéer på träningspass ute. Jo en sak till, gillar de lite ”tyngre” inlägg där du använder din blogg för att påverka. Förstår att man inte alltid vill det, men tror många behöver förebilder som du! Jo en idé till, gästbloggare kanske med ämnen som du väljer. Tänkte faktiskt på din mamma, hon verkar ha en massa kloka tankar som det vore kul att läsa om.

  3. Svårt! Dina inlägg är oftast jättebra, kanske matdelarna inspirerar mig minst. Finns så många matbloggar.

  Tack!

  ingela 2015-11-04 21:34:07
  Svara
 • Jag gillar allra mest dina inlägg om tävlingar du sprungit, det ger stor inspiration till att själv anmäla sig till ett lopp.
  Jag ser gärna mer av dina inlägg som innehåller recept, men också gärna mer av dina tankar och funderingar när du är ute på långa pass.
  Gillar allt med ditt bloggande – dina härliga texter och fantastiska bilder – blir alltid glad när jag är inne på din blogg!

  Anna 2015-11-04 20:57:11
  Svara
 • Jag gillar dina lite mer tänkvärda, eller kanske en smula ifrågasättande inlägg är de bästa. Att saker inte behöver vara enligt norm för att vara bra. På massa olika vis. Det är en påminnelse man (jag) kan behöva flera gånger, i olika format, ur olika vinklar.

  Jag uppskattar egentligen den positiva ton du har i bloggen men jag skulle också uppskatta om du ibland delade med dig mer av saker du upplever svåra, jobbiga eller bara lite tyngre partier i livet. Jag gillar hur det får ”en bloggare” att kännas mer verklig, mer som en vanlig människa. Som mig.

  Jag tycker att dina fotografier är superfina och uppskattar att du illlustrerar dina inlägg så vackert!

  Britta 2015-11-04 20:02:27
  Svara
 • 1. Dina löpningsinlägg med dina fantastiska fotografier till, det skapar verklig träningsmotivation för mig!
  2. Nu tycker jag det börjar komma mer och mer, men lite mer recept på maträtter (alltså inte bakning och frukost) skulle vara trevligt.
  3. Nu är ju detta en blogg, din blogg, där du visar de delar av ditt liv som du vill. Kanske är hela ditt liv precis som du visar men ibland tänker jag att är det verkligen möjligt att ha ett såntdär lär? För mig personligen, när bilden som kommuniceras från en blogg blir overkligt bra har jag svårt att ta till mig texterna och tappar intresset. Summerat: är ditt liv precis lika härligt som du förmedlar finns det inte så mycket att göra, men annars skulle den nog må bra av lite svärta och bryderier ibland.

  Carolin 2015-11-04 18:58:58
  Svara
 • Så rolig idé!

  1. De bästa inläggen tycker jag är när du är iväg på äventyr (marathon, jämtlandstriangeln, new york el. bara morgonkaffe nu för någon dag sedan) och dina recept. Och produkttips för du känns ärlig och det känns inte som du tipsar för du måste utan för att det faktiskt är bra grejer.
  2. Förutom fler inlägg om dina äventyr (stora som små) skulle jag gärna se lite fler inlägg om ditt fotograferande. Hur du tänker med bilderna, hur du väljer inställningar, vad du har för utrustning mm.
  3. Något jag verkligen uppskattar är att du besvarar frågor. Det tycker jag visar att du faktiskt uppskattar responsen om vi som läsare vet att du finns där och gärna ger feedback tillbaka. Jag som inte är inne och läser din blogg varje dag kan ibland uppleva att det är lite väl många inlägg, det är väl det enda negativa 🙂

  Jessan 2015-11-04 17:29:20 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • 1. Jag tycker bäst om inläggen som handlar om olika löprundor du sprungit. Gillar att de inläggen detaljerat beskriver rundor och är fulla av härliga bilder. Jag har flera gånger provat på de rundor du skrivit om, bland annat Ristafallsrundan och Bäverkroken.

  2. Hade varit roligt med inlägg som handlar träningsutrustning för löpning.

  3. Har svårt att komma på någon konstruktiv kritik. Du inspirerar verkligen med din inställning till träning. Både av podd och blogg blir jag själv taggad på att sticka ut och träna. Du har en bra mix av olika inlägg i bloggen. Fortsätt med det du gör, du är grym!

  Emma Strömbom 2015-11-04 16:39:40
  Svara
 • 1: Gillar mest: Variationen. Jag lusläser inte allt men hittar ofta intressanta saker ändå. Gillar att få inspiration om att våga gå sin egen väg, välja för sig själv. Och bilderna såklart. Framförallt matbilderna, blir alltid sugen på det du lagat, även om det inte är någon ”normal” favorit hos mig

  2: Vill se mer av: Personliga inlägg som kommer lite längre under ytan.

  3: konstruktiv feedback: Jag slutade följa ett tag för det kändes lite slätstruket på något vis och lite bloggande för bloggandets skull. Men det är nog lite hur man är som läsare också. Jag läser hellre två djupa genomtänkta inlägg i veckan än sju ”dagens höstbild” och ”veckans chiapudding”. Fast nu är jag tillbaka sedan någon månad och tycker mixen är bra med väldigt blandade inlägg.

  Malin 2015-11-04 13:53:38 http://litelangre.se
  Svara
 • 1) Jag älskar dina recept. Allt du gör ser så himla härligt ut. Har provat många av dina recept o blir aldrig besviken 🙂

  2) Skulle gärna vilja läsa fler inlägg om recensioner av träningskläder o andra prylar inom samma område 🙂

  3) jag tycker många bloggar har så himla stora bilder, så det ibland blir svårt att se liksom. Så kanske ibland lite mindre format på bilderna 🙂

  Annars har du en fantastisk för äga att förmedla en känsla o inlevelse i det du skriver o visar. Samt att det du skriver känns äkta.

  Jenny 2015-11-04 12:09:09
  Svara
 • Jag tycker allra mest om de inlägg som innefattar en hel dag eller tom en hel helg med både träningsäventyr, mat, fika och relax. Äventyr för dig själv eller tillsamans med andra kryddat med massor av härliga bilder.

  Du har många inlägg som de jag beskrev och det är dem jag vill fortsätta följa, gillar också när du prövar nya saker och delar med dig så gärna ändå mer av det 🙂

  Tycker jättemycket om podden och skulle uppskatta om det fanns kommentarsforum för varje avsnitt på bloggen. Den väcker ofta många tankar och det är så intressant att läsa hur andra tänker. Längtar också efter årets julkalender

  Tina 2015-11-04 11:46:40
  Svara
 • 1. De inlägg jag gillar allra mest är när du visar bilder från fjällen. Jag får inte nog av bilder på fina utsikter! Du är en grym fotograf! Älskar även The freedom series.
  2. Det skulle vara kul med ännu fler recept på din blogg, mer mat åt folket! 🙂
  3. Först och främst måste jag säga att din blogg är min absoluta favorit (samma gäller din podcast)! Jag är en person som först och främst tittar på bilderna, och på din blogg behöver jag aldrig bli besviken. Däremot kan jag ibland känna att det är svårt att lära känna dig genom din blogg, samtidigt tycker jag att din podcast väger upp en hel del på den fronten! Bloggen och podden kompletterar varandra väldigt bra.

  Elin 2015-11-04 11:06:52
  Svara
 • 1) 1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?

  Jag gillar de inlägg där du tipsar om olika saker. Det kan vara allt från fantastiska platser man borde uppleva till maträtter och träningsprylar.

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?

  Jag skulle vilja se mer av tips och utvärderingar av olika träningskläder och prylar!

  3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande!
  Ibland kan jag tycka att dina bilder är väl inzoomade vilket gör att det blir svårt att uppfatta helheten.
  Bonus är att du uppdaterar ofta! Jag tröttnar lätt på bloggar med få inlägg och mycket text, så ofta och lite kortare är bättre 🙂

  Kajsa Flodén 2015-11-04 10:13:52
  Svara
 • Jag tokgillar inlägg där du delar med dig om saker du upplever. Ett lopp eller några av dina halvgamla upptåg. Gillar din ärlighet och att jag som läsare får möjlighet att få inte bara romantiserade bilder utan också veta att du kämpar på med vissa saker precis som oss andra. Sen älskar jag din pdf också, speciellt när ni är iväg på lopp med rapportering innan och efter!

  Jag vill se fler inlägg kring utmaningar, ärlighet och dina aktiviteter framöver.

  Har under en period slutat gå in här varje dag men är nu tillbaka igen. Om jag reflekterar över varför är det nog att du under en period försvann lite, utseendet på bloggen var nytt och reklam drog ner intrycket. Sen var det lire för mycket bilder och mer generell text. Jag gillar mer att läsa om skrubbsår på knäna, än fantastiska tröjor och skor…så det var kanske det jag saknade!

  Fortsätt att dela med dig, blir inspirerad när du sätter mål som du gång på gång uppnår!

  Nettan Arvidsson 2015-11-04 09:31:58
  Svara
 • 1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?
  Det här är en svår fråga för det mest fantastiska med bloggen är variationen. Att det inte bara är träning, mat eller kläder. Men om jag måste välja så är det ”livsstilsinläggen”. De inlägg som ger en glimt i ditt synsätt på livet och att skapa en livsstil som passar individen och som inte alltid följer normen. Det har inspirerat mig och säkert många andra. Tack vare dig känns det inte lika skrämmande längre att fatta beslut som avviker från min närmaste omgivning.

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?
  Jag tycker att det är intressant när du skriver om ditt jobb. Och din träning. Återigen är det svårt att välja. Fast det är klart, ”Jämtlandstipsen” är inte så tokiga för en Jämtlänning som hängt mer i Vemdalsfjällen än Åretrakten, men nu försöker vidga vyerna. Lite mer cykel vore intressant också.

  3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande! Allra allra helst konstruktiv sådan, dvs något jag kan bli bättre på eller blogga på ett annat sätt om eller så. Fast jag gillar förstås hejarop också!
  Jag tycker att det bästa med din blogg är variationen, de vackra bilderna och att du just nu ger mig mycket utflyktstips i Jämtland. Vad som kan bli bättre är svårt att säga på rak arm för jag tycker att du och bloggen utvecklas hela tiden. Men kanske att du kunde smyga in lite med om syftet med träningspassen i högre utsträckning även när du bloggar om cykel. När du skrev om träningen inför maran i Dublin har jag för mig att du skrev lite mer i stil med att idag tränade jag det här och därför. När det kommer till cykling så i mitt minne i varje fall är det mer idag cyklade jag och detta hade jag på mig.

  Summa summarum, träningsgladje.se är helt klart min favoritblogg just nu. Vacker. Proffsig. Peppande. Tack för all inspiration och många kramar till dig!

  Sara Borg 2015-11-04 08:47:32 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • 1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?

  Vad jag uppskattar mest med din blogg är att det är en blandning av olika sorters inlägg. Jag blir inspirerad att träna av dina vackra bilder på löpstigar, inspirerad att laga mat av matinläggen men framförallt så tror jag att de inläggen som manar till eftertanke fastnar under en längre tid. Inlägget om tacksamhet fastnade och jag kan gå tillbaka till det ibland för att se om det har kommit nya kommentarer.

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?

  Det här är en svår fråga eftersom jag tycker att du har en bra balans och om det ska bli mer av något måste det ju bli mindre av något annat… Men om det ska vara mer av något särskilt så är det nog matinlägg.

  3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande!

  Överlag så gillar jag ju såklart din blogg jättemycket annars hade jag ju inte fortsatt läsa den varje dag! En feedback är dock att vissa av de inläggen som är sponsrade känns lite ”artificiella”. Det märks tidigt i inlägget att det är reklam för något och jag undrar ibland om du verkligen gillar produkten eller om du bara måste skriva. Jag förstår att man som bloggare måste ha sponsorer och när du bloggar om Craft så känns det som om du menar det men tex appen känns inte riktigt som om det är ngt du verkligen står för. En annan feedback, som är mer av teknisk karaktär, är att när man läser ett inlägg och klickar på en länk till ett gammalt inlägg så skulle jag tycka det vore bättre om det öppnades i ett nytt fönster.
  Lite positiv feedback också: Gillar att du uppdaterar så ofta! Tycker du har en härlig balans mellan träning, mat, familj, hund, tankar och vänner. Inspiration: Även om jag inte är intresserad av t.ex. cykling så läser jag inläggen om cykling för du skriver så inspirerande.

  Eva 2015-11-04 08:39:46
  Svara
 • 1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?
  Jag gillar allra bäst inläggen som handlar om rörelse, all typ av rörelse som du tar upp i bloggen genomsyrar nämligen ditt namn -träningsglädje-. Du lyckas inspirera otroligt med detta och förmedlar snarare rörelse mer än träning, vilket kan få mig att bara resa mig upp och ta en promenad efter att jag läst inlägg från dig.

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?
  Jag ser dig som en driven och stark kvinna i din karriär, jag skulle önska att det kunde handla om självförtroende i karriären/på jobbet. Hur sätter man mål, hur vågar man tro på sig själv, hur kan träningen hjälpa att faktiskt vara stark och orka med jobbet.

  3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande! Allra allra helst konstruktiv sådan, dvs något jag kan bli bättre på eller blogga på ett annat sätt om eller så. Fast jag gillar förstås hejarop också!
  Du skriver fantastiskt, jag har följt dig länge men det känns som den typen av inlägg du skriver nu slår allra högst. Ibland tycker jag dock att du har med lite för mycket bilder, hellre färre bilder och mindre text, att bilderna mer får tala för sig själva. Men jag gillar hur du har hittat kombinationen av hälsa och balans, fortsätt i den stilen!!

  Helena 2015-11-04 08:37:49
  Svara
 • 1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?

  Jag gillar faktiskt dina matinlägg allra mest. Dina matinlägg genomsyras av kärleken till maten och kroppen och vikten av att ge kroppen det den vill ha och behöver. Det är vackra inspirerande och lockande bilder, bra recept och riktigt bra tips och länkar. Budskapet är viktigt – det finns inga förbud men balansen är viktig.

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?

  Det låter klyschigt men jag gillar din blandning. Det är tankar och tips om vartannat och det ger liv och glädje till bloggen och läsandet.

  3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande! Allra allra helst konstruktiv sådan, dvs något jag kan bli bättre på eller blogga på ett annat sätt om eller så. Fast jag gillar förstås hejarop också!

  Hmmm, jag vill mest ge hejarop. Lagom långa inlägg, vackra bilder, tankar, bra blandning personligt/tips. Heja heja!

  Kram!!!

  Jessica Sundberg 2015-11-04 08:02:50 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • 1. Jag gillar de vardagliga inläggen, ex tur upp på fjället med en ketlebell, eller som det senaste Morgonkaffe med magisk utsikt.
  2. Tips på vart jag skall ta mig min hund o sambo om jag vill uppleva fjälläventyr.
  3. Hmm svår nöt. Jag vill se mer personligt kanske. eller ja jag vet inte… förstår ju att du inte vill bli alltför personilg med oss främlingar.

  Pernilla 2015-11-04 07:06:51
  Svara
 • 1. Dina reseinlägg! Kan jag säga att du borde ”resa mer”? 🙂
  2. Dina fantastiska foton tröttnar jag aldrig på. Så keep them coming 🙂
  3. Jag skulle gärna se en mer personlig sida.

  Susanna 2015-11-04 06:34:03
  Svara
 • 1. Jag gillar dina rese inlagg! Kanns som en spannande brytning!
  2. Allt med foton.. du ar en sadan fantastisk fotograf!
  3. Sedan du bytte design tycker jag allt ar perfekt! forr var fotona lite for stora, eller sa var min skarm for liten? ALSKAR att du inte har en hetsig traningsblogg utan en sund. Skulle garna se en mer personlig sida ibland!

  Linnea i Colorado 2015-11-04 05:12:54 http://linneaiusa.com
  Svara
 • 1. Jag gillar alla de inlägg som inspirerar till träning men som samtidigt har en avslappnad inställning.
  2. Jag vill gärna läsa mer om dina mål – redan fullföljda samt de du vill åstadkomma.

  Jonna 2015-11-03 23:49:10 http://yonnalicious.blogspot.fr
  Svara
 • 1. Jag gillar dina inlägg om fjällturer du gjort som t ex när du och Annika sprang Jämtlandstriangeln och när du vadade ”ridvadet”.
  2. Jag skulle vilja läsa mer om din hund och hur man på ett bra sätt inkluderar hunden i vardag och träning.
  3. Det är alltid spännande att höra om ditt liv med mycket resor och träning och du är riktigt inspirerande!

  /Linnea

  Linnea 2015-11-03 22:03:39
  Svara
 • 1. Jag gillar dina ”mitt i vardagen”-inlägg med mycket bilder, du har ett fantastiskt fint bildspråk!
  2. Jag önskar mig fler tema-inlägg om t.ex. ”vad skapar träningsglädje” eller nörderier om typ cykeldäck eller nån annan helt nödvändig pryl!
  3. Jag tror du kan ta din blogg till en ny nivå genom att förfina din stilistik, hitta en egen ton och ett lite instressantare språk. Du skriver ju väldigt rakt och direkt nu, och det är ju självklart också okej – fundera lite på hur du kan hitta ”din” grej, språkligt.

  Marina 2015-11-03 21:56:13 http://mindrefett.blogspot.se
  Svara
 • 1, jag gillar verkligen dina inlägg om löprundor/vandringsrundor! De ger massor av inspiration och får mig att hitta nya turer att ta! Du lyckas också på ett helt fantastiskt sätt att förmedla en känsla i dem. Bilder och text som tillsammans blir så bra!
  2, Skriv gärna mer om cykling och löpning! Gärna tipsinlägg kring löpningen som du gör, men mer av det, olika pass, hur man klär sig etc!.
  3, Det som jag gillar så mycket med din blogg är den sundhet som genomsyrar den, det är ingen hets kring mat eller massor av träningspass. Det är fin blandning av lite allt möjligt både vardag och träning. Så fortsätt som du gör, för du inspirerar i massor! Det som jag kanske tycker är lite jobbigt är reklamen på bloggen som tar upp så mycket plats innan man kan läsa inlägget men det handlar ju mer om att du har bloggen där du har och inte om ditt bloggande i sig.

  Helena Enqvist 2015-11-03 21:55:33 http://www.helenaenqvist.se
  Svara
 • 1. Jag gillar dina blogginlägg som beskriver din positiv förväntan – jag kan tycka mig se att du använder det som en strategi för att må bra.
  2. Jag gillar träning och vill se mer om dina träningspass, hur du tränar och varför och om dina långsiktiga mål.
  3. Jag gillar att du skriver om Hälsingland. Jag är själv därifrån.
  /Hans

  Hans 2015-11-03 21:26:42
  Svara
 • Hej Sara!

  1. Jag gillar tips och livsinspiration – gärna om mat, träningsformer, lokala smultronställen (bor i Östersund) och hur man hittar det ” lilla extra” i vardagen. Motivation och utveckling och träningskläder som gör en glad.
  2. Jag vill se mer av din reflekterande sida, dvs den du visar i Träningsglädje talks, där du pratar om det lite mer svåra och obekväma. Jag tycker om när dina tankar tar plats, om du förstår vad jag menar.
  3. För de läsare som följer dig ofta har det varit lite för många återblickar på slutet och för stor återanvändning av bildbanken. Jag vill fortsätta vara nyfiken på dig och din blogg och då vill jag se mer nytt material.

  Lycka till! Hälsningar, Maria.

  Maria W 2015-11-03 21:25:11
  Svara
 • 1. Jag gillar inlägg där man får följa dig under en längre dag eller helg. Tycker det är fint att liksom bli ”inbjuden” till sådana små inblickar”.
  2. Jag vill läsa mer om ditt jobb! Har förstått att du jobbar med content även utöver bloggen. Men gärna inblickar i vad det är konkret, driver du bloggar och sociala medier för företag, gör du tidningar eller vad ryms inom ditt yrke? Vill även ha hands on tips när det kommer till bloggande 🙂
  Tar dessutom tacksamt emot fler tips på övningar man kan göra hemma eller utomhus!
  3. Jag gillar blandningen i din blogg. Jag läser inte träningsbloggar i övrigt då jag själv känner att jag blir stressad av hetsen jag upplever det som. Jag tycker du ska fortsätta med blandningen och med din helhetssyn på hälsa. Din blogg känns som en sund frizon som jag tycker väldigt mycket om.

  Stina - Tillvaron.se 2015-11-03 21:07:13 http://tillvaron.se/stina
  Svara
 • 1. Jag gillar de inlägg där du verkligen lyckas förmedla en känsla! Det är som att man nästan är med på tex passet och ser det underbara i naturen och man blir såååå sugen att ta dig ut själv.

  2. När jag började följa dig tycker jag nog att det var fler inslag kring styrketräning ( gärna ute). Önskar mer av det!

  3. Fortsätt på samma sätt men gärna fler inlägg 🙂

  Sofie 2015-11-03 21:02:18
  Svara
 • Hej Sara!

  Det här är min första bloggkommentar någonsin, och jag skriver den inte för att få en julklapp haha, utan för att du ber om hjälp. Först vill jag bara säga att du tillsammans med Underbaraclara är min största förebild, för att ni båda går emot den normen och gör det ni vill.

  1. Inläggen jag gillar allra bäst är de om livsdesign. Hur du valt att flytta till Åre för att du trivs där fast Kent bor någon annanstans. Hur du väljer att ta ditt morgonkaffe på ett fjäll eller en farstubro. Eller att du alltid letar efter nya vackra stigar att springa på och du gör att träning inte bara är träning utan också ett äventyr. Måste ju tillägga att podcasten är min favorit.

  2. Jag förstår att det är personligt men jag vill veta mer om dig och dina relationer. Hur är det att inte bo tillsammans med Kent? Du har skrivit en del om din mamma men vart är din pappa? Sen skulle det vara intressant att veta mer om ditt arbete, du nämner ofta att du sitter uppe på kvällarna och filar på någon idé. Vad är det för ideér? Vad resulterar dom i? Lite mer privat skulle jag väl sammanfatta det med, men som sagt så förstår jag självklart att du inte vill dela allt med alla främlingar.

  3. Tycker jag fått med det mesta! Jag tycker du är grym! Det enda som stör mig lite är alla dessa länkar, som jag förstått är the amarican way, till gamla blogginlägg som jag blir så nyfiken på och klickar och klickar så jag aldrig kommer härifrån :p

  Hoppas du får en fin kväll!

  /Emma

  Emma 2015-11-03 20:56:46
  Svara
 • 1. alltså jag gillar din blandning. Men kanske mest din träning. Du får mig att känna att allt är ok. Ingen press. Att det inte handlar om att tex springa längst el på kortast tid eller så utan mer för njutning.
  2 älskar alla dina bilder från fjäll och natur. känns nästan som om man är där så det vill jag ha mer av.
  3 men.. jag vill inte ändra på något. som sagt det är din blandning och din ärlighet som är så härligt och gör att jag gärna kommer hit.

  Kram

  Birgitta 2015-11-03 20:49:32
  Svara
 • 1. Älskar alla dina träningsinlägg. Det är ingen som skriver så bra om träning som du gör. Vill veta känslan under passet, se bilder och få tips till min egna träning.

  2. Vill såklart läsa ännu mer om träning. Cykel, löpning och längdskidor främst. Ännu mer tips på kläder, platser och prylar!

  3. Alltså. Fler inlägg. Jag känner mig nästan lite ”stalker-aktig”. Går in på bloggen flera ggr om dagen och blir alltid besviken dom gånger inget nytt har dykt upp. Annars älskar jag din blogg och det är faktiskt den enda blogg jag följer slaviskt. Fortsätt med det du gör, du gör det så bra!

  Rebecka 2015-11-03 20:23:41
  Svara
 • Testar lyckan så klart! 🙂

  1. Vill inte låta smörig här men tycker det är en perfekt blandning på din blogg. Gillar fokuset på träningsglädje och att suga det bästa ur livet. Och bilderna så klart!

  2. Hm, jag tror så här: När en hittar en blogg en fastnar för så vill en läsa om just det bloggaren skriver om för tillfället. Jag gillar liksom hela paketet.

  3. Fortsätt som du gör tycker jag!

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-11-03 20:21:07 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • 1. Jag gillar när du bloggar njutningsfulla stunder, till exempel en vacker novembermorgon eller en tur på fjället med finvovven. Avskalat och personligt så man blir lite avis på ett bra sätt 🙂 Jag gillar också dina långa reflektioner kring saker och ting.
  2. Tips för bloggande är alltid välkommet och inspirerande även om jag är sämst på att följa tipsen…men jag lyssnar!
  3. Kanske har det varit några bilder för mycket på chia för min smak. Haha.. Där grävde jag djupt…

  Mia 2015-11-03 20:05:53 http://www.menmia.se
  Svara
 • 1. Jag gillar ju typ allt… Tycker att det är en bra mix. Kombon vackra bilder, fin natur, inspirerande outfits och träningsglädje i vardagen… Dessutom är det ett plus att du inte är pinnsmal 😉 Jag har visat dig och din blogg som en sund förebild när en tonåring i min närhet ”viktnojjat”…
  2. Jag är ju liksom nöjd som det är…
  3. Bonusfråga: Säger bara Heja!

  AktivaDagar-Camilla 2015-11-03 20:03:55 http://aktivadagar.com
  Svara
 • 1) Typ alla upplevelseinlägg á la ”jag var här och tränade så här”. Bucket lists=jätteroligt!
  2) Gillar när du tipsar om utrustning, det känns trovärdigt. Så gärna mer av det. Din blogg är också en av få bloggar där jag ofta läser kommentarsfältet. Så om du tipsar om något eller skriver om något ställningstagande är det jätteroligt om du kickar igång kommentarsfältet lite så man får läsa vad andra roliga träningsmänniskor tyckt och tänkt om det!
  3) Sen du bytte bloggportal så har det varit många tillbakablickar. Jag antar att det är för att uppdatera nya läsare, för mig som redan lusläst allt blir det inte jätteintressant;)

  Annars: keep up the good work!

  Ingrid 2015-11-03 20:03:05
  Svara
 • Fråga ett och två är ju lite lika så jag kör samma svar på dem. Jag gillar så klart träningsinläggen men tycker också att det är roligt att läsa om dina tankar kring livet. Du är personlig utan att bli privat och lämnar ut precis lagom mycket av dig själv för att man ska bli nyfiken och vilja veta mer.

  Mer tankar och mer träning alltså, och mindre reklam om man ska vara petig. Jag förstår ju varför den finns där men det känns lite off ibland som när det kom ett gäng inlägg om någon bil du fått låna. Kanske också mer konkreta tips, tex om styrketräning? Det är ju svårt att skriva om (alla verkar ha olika namn på övningarna och det är hopplöst att förklara hur armbågar, knän och rumpa ska höra ihop ens i den enklaste lilla planka) så kanske en serie med demonstrationer? Jag har tex bara en vag förståelse av vad strongmanträning innebär och skulle inte ens veta var jag skulle börja. Det är väl nåt med bildäck men vad gör man sen?

  Men på det stora hela är jag väldigt förtjust i blandningen på inläggen och inställningen till träningen och livet!

  Kari 2015-11-03 20:02:15 http://Forskojsskull.se
  Svara
 • Åh va kul!

  Jag gillar bäst dina vardagsinlägg. Sen tycker jag om när du tipsar om hur man ska klä sig i olika väder och omständigheter. Superbra guider och så blir jag alltid inspirerad av dina fina träningskläder förstås. Åre bilder och inlägg är toppen!

  Jag skulle gärna se mer av ditt jobb. Mera omvärldsanalyser och trendspaningar. Lite mera nationalekonomi. Haha. I en skön tappning. Du är så bra på att paketera saker. Tror många skulle kunna uppskatta lite nationalekonomi alá Sara. Åtminstone skulle jag de.

  För övrigt tycker jag du har en bra blandning. Gillar att din blogg är proffsig men ändå lite personlig och du lyckas alltid sprida skön feeling. Dina bilder är guld. Och jag tycker du borde få Åre-priset. Om det finns ett sådant. För bättre marknadsföring än du får de leta länge efter.

  Kram! Och God Jul. (Mitt första, yes!)

  Pamela 2015-11-03 19:50:39 http://Pamppo.com
  Svara
 • 1. När du delar med dig av din energi och glädje. Härliga löparrundor i olika miljöer. Inlägg där livsglädjen bubblar över till mig som läsare.
  2. Framtidsplaner. Träningsupplägg och vad du har som närmaste mål i livet och med träningen och med glädjen.
  3. Din blogg och dina poddar är underbara! Fortsätt att sprida din glädje! I

  Karin 2015-11-03 19:48:19
  Svara
 • Å va fint av dig! Klart du ska få feedback.

  1. Jag är ju lite partisk och älskar alla Åre med omnejdtips. Inspireras mycket av dina utflykt och upplevelseträning inlägg. Det är helt klart mina favoriter. Har ju åkt ända till Alperna efter du inspirerat mig;)
  Du har oxå fått mig att vilja åka och springa Prins Bertils stig.

  2. Gillar oxå att du lägger stor vikt vid att må bra inifrån och ut och att du verkligen lyckas förmedla det i flera inlägg. Du utstrålar verkligen träningsglädje och HÄLSA. Tycker om dina listor!

  3. Tycker egentligen att blandningen är perfekt. Men om jag får önskanågot så är det kanske någon mer tävling då och då;)
  Tror att du gjort några fler inlägg/dag sedan du bytte portal. Och det är kul. Men jag känner nästan att det ibland blir för många. Men det kanske bara är jag som inte hinner läsa:/

  Kram på dig!

  alex 2015-11-03 19:31:32 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • Vilken bra tävling! Den vill jag givetvis vara med i.
  1. Funderingar och tankar kring vardagen, sådana saker som jag själv känner igen mig i.
  2. Gärna ännu mer om hur livet som egenföretagare är!
  3. Inte mycket det går att ge konstruktiv kritik på… Kanske skriva lite mer om recept och vad du äter (hälsar matgalningen).

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-11-03 19:04:25 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Fint av dig att dela ut julklappar men jag tycker att din efterlysning av feedback är ännu bättre och finare! Å eftersom jag är ett fan av återkoppling så kommer den här (som du gärna fått även utan julklappsutlottning) .

  1. gillar bäst dina naturinlägg och reseinlägg som ger mig nya tips på saker att upptäcka och ställen att besöka! Men en bubblare bland inläggen är de om mental/psykisk hälsa.

  2. Du har många kloka och sunda funderingar/värderingar kring hela människan. Nyttja gärna dessa klokhetet till fler inlägg kring mental hälsa/träning. Jag tror att de behövs för många som läser din blogg!

  3. Finns otroligt mycket bra att behålla men jag tar fasta på att du vill utvecklas så…..jag tycker att listor är mindre roliga att läsa, förstår att det kan finnas ett syfte med dom men du kan säkert nå det syftet på annat sätt? Med listor menar jag inte bucketlist el tex topplistor. Hoppas du förstår vilka jag menar, om inte förklarar jag gärna.
  ….låt ibland bilderna tala sitt eget språk, som ditt inlägg häromdagen om november. Dina bilder kan väcka eftertanke även utan text.
  ….jag tycker du ska fortsätta ha balans med hur mkt du delar med dig av din privat sfär. Jag gillar skarpt din blogg för att du har intigritet och tycker inte du behöver dela med dig mer privat än du gör nu.
  ….det märks att du är en förebild för många, jag har ingen konstruktiv feedback gällande det mer än att det är en viktig sak för dig att vara medveten om och fundera kring, och det tror jag du gör 🙂

  Det var allt 🙂 Fortsätt vara just glädje så fortsätter jag att läsa!

  Katrin 2015-11-03 18:45:38 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • ÅH VAD KUL. Hoppas på tur!
  1. Jag älskar inläggen när du ger träningstips, det ger mig massa inspiration till att fortsätta med träningen.
  2. Eftersom jag gillar träningstipsen så mycket önskar jag fler sådana, men gillar även inläggen om din vardag m.m. alltså ALLA inlägg. Jag löper rätt så mycket så fler sånna inlägg vore också skoj.
  3. Jag tycker det är bra att du blandar mycket innehållet i dina inlägg och att du gör så pass mycket inlägg. En sak som skulle kunna bli bättre är mer tips på bra saker att äta, tycker det är kul när kunniga skriver om sånt.

  Elin D 2015-11-03 18:34:25
  Svara
 • 1.
  Jag gillar inläggen om dina träningspass när du tex tar med dig en kettlebell och en TRX och går ut och tränar ute. Att det liksom inte behöver vara så svårt.

  2.
  Skulle gärna se fler inlägg då du testar nya träningsformer, eller nya redskap. Även mer inlägg om bra mellanmål och gärna raw food recept.

  3.
  Hejarop får du många! I en värld där folk ofta bara sprider blogg-, FB- och instagraminlägg om hur de rivit av 1,5 timme på gymmet så är det skönt med inlägg då du bara varit ute och sprunget i 20min och tycker det var ett bra pass.

  Jag har en kompis som bor i Florida som bloggar. Ni två gör båda en sak som jag alltid hakar upp mig på. =) Har väl att göra med att ni båda talar bra engelska. Ni spenderar tid. ”Jag spenderade helgen…, jag spenderade två timmar på jobbet…”. På svenska tillbringar vi tid och spenderar pengar. En fånig grej som en lärare sa åt mig för 20 år sen som fastnade som berget.

  Tack för en bra blogg med underbara bilder.

  Elin 2015-11-03 18:27:33 http://www.elin79.se/vikt
  Svara
 • Oj, julklapp! Hoppas jag vart snäll. 1. Jag gillar dem om hur saker är, te.x resor eller resturang, platser . Ja upplevelseinläggen! dem är bra.
  2. Se fråga nr 1. Det är dock mkt att kräva att du ska säga upp dig och bli äventyrare. Nu är ju åre en bra utgångspunkt!
  3. Jag är en sån tröttnar av för mycket text i ett shook! men det kan ju inte du rå för. Du är så duktig på att skriva och på senaste tiden har jag bara läst galet intressanta inlägg även om jag inte kan komma på vad du gör annorlunda. just keep on rocking! 🙂 tack för goda lässtunder.

  hanna lundqvist 2015-11-03 18:21:38
  Svara
 • 1. Inläggen som jag uppskattar allra allra mest är de inlägg som är cykel-relaterade. Det spelar ingen roll vad för typ av cykling eller så, utan allt som har med cykel att göra ger mig lite välbehagsrysningar. Allt ifrån tips på rundor runt Halmstadtrakten till recensioner på kläder mm. Älskar alltid tips! Det är så jag vågar testa nya saker.
  2. Får jag säga mer cykelrelaterat? Se motivering ovan 😉
  3. Jag gillar ju det jag ser och får här inne. Älskar mixen av vardag och resor. Tycker det är spännande att se hur olika liv vi har, jag kan drömma mig bort här inne. Din vardag är så olik min och det gillar jag. Tips är alltid alltid roligt att få! Tips på maträtter, tips på kläder, tips på resmål, tips på motionslopp.

  Anna . P 2015-11-03 17:40:04
  Svara
 • 1. Jeg liker variasjonen, men mest de innleggene som handler om trening utendørs og glede over å være utendørs. Det fokuset du har på treningsGLEDE synes jeg er veldig bra. Eller egentlig glede over å være i bevegelse. Jeg synes også de innleggene du har om livsdesign er veldig interessant!

  2. Vil gjerne lese mer om gleden av å være i bevegelse, gleden over de små og store tingene i livet, planene du har for hver årstid eller måned og mer om vintersport. Leser gjerne mer om livsdesign og hvordan du tenker rundt det!

  3. Jeg synes bildene dine er bra, men kanskje det er tid for å ikke bruke ”gammelt” filter på dem? Men ha dem mer moderne og fresh? Håper du kommer til å blogge mer om livsdesign og hvordan du legger opp livet ditt og tanker rundt det. Om å leve litt annerledes. Ellers: heia heia!

  L 2015-11-03 17:34:05
  Svara
 • 1. Alla dina härliga bilder! Recept, resor/upplevelser och peppande inspiration.

  2. Kanske lite mer tips på olika träningspass (hur brukar du tänka när du planerar och bygger upp ett styrkepass t.ex?)

  3. Jag tycker verkligen att du och din blogg lever upp till namnet och handlar om just Träningsglädje. All inspiration och alla bilder genomsyras av denna glädje och det är just denna man som läsare möts av på bloggen varje dag. Du bygger dessutom allt på en väldigt bra syn på hälsa.

  God jul! Kram, Evelina

  Evelina 2015-11-03 17:13:49
  Svara
 • Hej Sara!

  Jag fick en julklapp av dig förra året som uppskattades enormt, hoppas jag har lika tur i år 🙂

  1. Jag älskar dina bilder och berättelser om dina samarbeten, ditt jobb i Åre. Att få uppleva/läsa om det man själv önskar man hade är faktiskt en frihet. Du är duktig på att sätta ord på saker och ting. Jag gillar även dina inlägg om recept-

  2. Jag är intresserad av att få veta hur du får ihop din vardag, med alla dina aktiviteter. Hur du prioriterar i livet. Hur du vågade ta sats och göra det du gör nu. Hur du tänker kring ditt arbete och dina utmaningar. Vad är motivationen till att du fortsätter utmana dig själv?

  3. Som Ebba skriver ovan, mer dina tankar och reflektioner och analyser av träning. Mat. Redskap. Träningsform. Egentligen fortsätta på det vis du redan gör 🙂
  TACK!

  Emelie Richter 2015-11-03 17:09:46 http://emelierichter.se
  Svara
 • 1. Jag gillar mycket av det du gör, men inspirationsinläggen med träning i naturen är mina favoriter. Och när du tex. gör en lista över alla trails du vill springa och dina utmaningar du har för dig. Allt som inspirerar till att få mer äventyr i livet. Fototips är också nice
  2. Mer av samma, gärna ännu mer utomhusinspo – vart kan man ta sig, hur göra för att verkligen komma ut etc.
  3. Heja heja heja. Du gör ett superjobb på en fantastiskt vacker blogg. Men jag kan sakna lite länkande, det känns som om bloggvärlden har tappat bort dem. Vart får du din inspiration ifrån? skicka mig dit och ge mig mer av den 🙂

  Cicci 2015-11-03 17:07:47
  Svara
 • Smart sätt att få feedback. 😉 Självklart vill jag vara med och tävla så här kommer mina tankar efter de år jag följt din blogg.

  1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?
  Här blir det flera saker. Jag gillar nog allra bäst naturbilderna (gärna på mina hemtrakter i Hälsingland). Eller kanske snarare när du bygger upp en känsla/story med bilderna. Typ frukost på farstubron eller novembersol. När jag besöker en blogg vill jag bli inspirerad och det blir jag av de inläggen du gör. Sedan gillar jag dina listor, förmodligen för att jag är en organiserad person som går igång på sådant.

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?
  Du har ju sagt i podden att du egentligen inte sysslar med så mycket matlagning och bakning, men jag gillar dina recept! Har nu senast skrivit upp din jullimpa på ”att baka” listan. Ser gärna mer av det i bloggen!

  3. Hejarop först!! Sedan något konstruktivt var det. Jag kommer inte på så mycket mer än något relaterat till podden. Där tycker jag att du alltid borde ha en vän du samtalar med (gärna Annika!). Tycker dynamiken blir bättre när två personer pratar och det inte blir lika ”uppläst”. Det är egentligen inget jag vill kommentera gällande bloggen. Visst finns det inlägg jag scrollar snabbare igenom, men då är det säkert någon annan där ute som tycker just det inlägget är toppen.

  Det var allt för mig. Tack för en genomarbetad och proffsig blogg.

  Mvh Therese

  Therese Holmsten 2015-11-03 17:06:07
  Svara
 • 1. Jag Gillar allra bäst de inlägg där du ger lite mer av dig själv. Med det menar jag inläggen där du skriver ner dina nästa utmaningar, som blivit en del under åren, när vi får tips från hjärtat om saker du gillar eller får möjlighet att följa med dig på resor via bloggen! Så helt enkelt; utmaningar, tips och reseberättelser!
  2. Jag vill jag såklart ha mer om det jag nämner ovan, gärna lite mer personliga inlägg från dig. Trots att jag följt dig i typ 100 år (jag själv är 23) och läst om allt från 24 h spinning till din utbildning så har jag ändå svårt att se den riktiga sara. Närmast tycker jag man kommer dig i podden, som jag jättegärna vill höra mer från! Sen skulle jag även vilja att du försöker göra lite mer ”gren” specifika inlägg. Du verkar ju tex grym på nedförsåkning, kan vi få ett härligt inlägg om säsongens trender där samt vad man ska tänka på som nybörjare?
  3. Jag tycker att du borde padda mer, vilket kanske inte är kritik mot bloggen direkt. Din intervju med charlotte kalla var grym, vilket även kan rota sig i att jag älskar längdlandslaget och vinterstudion.

  Meta Gustafsson 2015-11-03 16:55:24
  Svara
 • 1. Vilken typ av inlägg gillar du allra bäst på traningsgladje.se?
  Recept, personliga betrakterlser, reseberättelser, härliga bilder på träning i naturen!

  2. Vilken typ av inlägg vill du se mer av på traningsgladje.se?
  Tips på event, reser, upplevelser! Paket liksom, om jag vill springa i fjällen var ska jag åka? Var ska jag bo?

  3. Bonusfråga: valfri feedback om mitt bloggande! Allra allra helst konstruktiv sådan, dvs något jag kan bli bättre på eller blogga på ett annat sätt om eller så. Fast jag gillar förstås hejarop också!
  Superhärlig blogg, sund inställning och härliga bilder men jag skulle vilja ha mer personiga reflektioner, ”analyser” och betraktelser. Mer långa texter helt enkelt!

  Ebba 2015-11-03 16:53:51
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk