När jag åkte till USA hade jag bara halva väskan packad; det lämnade rum för en hel del shopping när jag var i Chicago. De två jeansen jag hade med mig (och de som jag använder för jämnan hela året) fick bli kvar där borta; efter idogt användande var de både håliga och nötta och hade gjort sitt.

Jag har redan skrivit om Macy’s och hur du får rabatt på det mesta du handlar där (här kan du läsa om det). På Macy’s brukar jag alltid gå till jeansavdelningen, till Calvin Klein och till Michael Kors. Det blev inget från Michael Kors denna gång, men däremot blev det några par jeans från Levi’s. Jag fastnade för deras modell som heter ”315 shaping boot cut jeans” som jag köpte i tre olika jeansblå nyanser. Dessa jeans ska räcka nästan alla dagar i ett år tänker jag.

Jeans är generellt svårt att köpa. De sitta bra i provrummet och de ska sitta lika bra efter någon dags användade och efter några tvättar. Jag gillar inte när jeans töjer sig runt knäna, eller när de krymper på längden när man tvättar dem.

Jag köpte också några fler Calvin Klein blusar. Ni är några stycken som frågat vad modellen heter och jag vet inte mer än att det står ”modern essentials” på dem. De är lite lösa i passformen och har som slag på axlarna och armarna är uppvikta med slag där också. Den här gången uppdaterade jag min garderob med en indigoblå, en ceriserosa och en ny vit blus.

Eftersom det är höst blev jag så himla sugen på en mysig kofta att vira in mig i under murriga höstdagar och jag provade lite olika varianter. Jag velade länge över en svart cardigan i kashmir men sedan upptäckte jag en mysig modell inne på The Gap. Den kommer egentligen från deras avdelning för sovplagg men jag tycker den funkar lika bra till vardags. Här har jag både nya Levi’s 315 shaping boot jeans och den nya höstkoftan på mig!

Det blev lite annat smått och gott också; bland annat schampoo och balsam från Bumble & Bumble, nya iPhone6S  och vinterskor från Timberland med tweed på sidorna. Väskan var välpackad när jag flög hemåt och jag är klädd för lång tid framöver!

Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7069  Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7114 Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7115

 

0