Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej då Dublin!

Vi är hemma på svensk mark igen och nöjda med en finfin resa till Dublin och marathon. Vi har druckit öl och drink, badat jacuzzi och bastu, shoppat (jag köpte en smällkaramell till tröja från Benetton), varit på puben, beställt upp room service och gjort det mesta av det vi ville göra.

Nu stänger jag marathonkapitlet för den här gången och i helgen börjar jag med julen. Vad ska du göra i helgen? När börjar du tänka på jul?

dublin pub o'neills IMG_4858dublin IMG_4855dublin spencer cocktail bar IMG_4864dublin bridges IMG_4863

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Hm, lite Motvalls här då – familjen och jag drar till Kuba i nästan en månad den 16 december… Vi är överlag dåliga på att hålla traditionerna, i år var första gången för vår 7&9 åringar vid majbrasan t.ex och nån majstång dansar de inte heller runt! Däremot älskar vi att resa och utnyttjar så många röda dagar som möjligt till det! Och en julklapp kanske slinker med i resväskan ändå…

  Nina L 2015-10-29 16:43:28
  Svara
 • Julen börjar jag tänka på i mitten av november kanske… Fast då tänker jag ännu att det är långt kvar och så blir det att panikshoppa sedan kring den 20e december. Sen tänker jag att nästa år ska jag minsann vara tidigare ute, men så brukar det oftast sluta på samma vis i alla fall. Att jag aldrig lär mig 🙂

  hopihopi 2015-10-29 11:46:19 http://www.hopihopi.wordpress.com
  Svara
 • Jag har shoppat snöflingeljusslingor så jag är redo för mer julhärligt! Jacuzzi och room service, det lät underbart det!

  uppochhoppa 2015-10-29 08:50:52 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Blir lite sugen på weekend nu, och kom på att jag ju har en bokad snart 😀
  Julen – i år har jag nog mer tid att förbereda och ta det lugnt. Har lovat mig själv att fixa de flesta klapparna på nätet. Avskyr att gå på stan och jaga julklappar, älskar att hänga hemma, pyssla, rimma och slå in.

  Hälsa mamsen & Hälsingland!

  Katta 2015-10-29 08:18:54 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Välkommen hem och grattis till Maran, så jäkla bra gjort! Jag lyssnade på din pod igår, kanon!!
  Jag var snabb i år och har redan köpt ett par gardiner 🙂 Inga med tomtar och sånt men ett par vinröda som ska upp i köket.

  Cecilia 2015-10-29 05:05:20 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • 1 november brukar jag smyga igång julstämningen i kroppen med lite julmusik och planering. Julen blir alldeles för kort om man ska vänta till första advent 🙂

  Ida 2015-10-29 02:30:07 http://mittaktivaliv.com
  Svara
 • Tänker på jul så jag blir allt snurrig. Har handlat ingredienser till julkalendrar. Så nu ska jag bara få till en pysselkväll. Tipp tapp tipetipe tipp tapp! Ska bli mysigt att förlja din julprepp i Åre.

  Pamela 2015-10-28 21:47:05 http://Pamppo.com
  Svara
 • Välkommen hem! Verkar ha varit helt fantastiskt i Dublin. Jul har jag tänkt på sen slutet av augusti 🙂 Jag älskar jul. Men själva julplanerandet har jag kommit igång med sista veckorna. Just nu planeras adventskalender till barnen. Vi åker till Chile över jul och nyår så det blir lite annorlunda i år. Adventspynt kommer upp och jag funderar på att helt galet slänga upp julpyntet samtidigt, minus granen. Spännande! Vi firar minijul hemma redan den 12/12 med julmat och julklappar. I Chile blir det jul hos släktingar till maken a la Chile-style. Det blir en upplevelse. 🙂

  Malin 2015-10-28 21:18:17
  Svara
 • Välkommen hem! Jul? Nä, det väntar jag med till december. Förresten, jag har skickat mail till traningsgladje@gmail.com. Har de kommit fram? 🙂 Kram

  Nellie 2015-10-28 20:31:24 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Jag håller på och tänker ut en adventskalender till dottern, och en del julklappsfunderingar har börjat snurra. 🙂
  Kram

  Jämtlandshanna 2015-10-28 20:26:09 http://jamtlandshanna.se
  Svara
 • Lite grann har jag börjat med att fundera ut bra julklappar, men annars är det inga julförberedelser än…

  Erica - Stugan på fjället 2015-10-28 19:48:02 http://www.stuganpafjallet.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger