Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

November – jag ser fram emot dig!

Lättnaden över gårdagen ligger fortfarande som ett guldskimmer över verkligheten idag. Det är stelt i benen och trampdynorna och tårna är ömma, men vad gör det på det stora hela. Jag har inte ont. Jag är inte skadad. Jag är hungrig.

Med gårdagen kan jag lägga marathonträningen åt sidan och tänka på nya saker. Jag har ett nytt fokus för november. Och jag har ju tagit sikte på nya utmaningar 2016.

Men vi börjar med november. Jag ser fram emot att ägna en hel månad att ”heal”. Att läka, stärka och bygga upp. Fokusera på svagheter. Fysiskt och mentalt.

Att sova mycket. Träna min core ordentligt. Äta bra. Gå mycket. Sitta still mindre. Att vara mer närvarande. Att må bra och leva innerligt. Det är inget stort steg för mig; det är precis så jag vill leva i princip jämt – men jag tror att den mentala pressen från Dublin ändå har legat där och varit konstant närvarande.

November alltså; jag ser fram emot dig. Du kommer med värme och kärlek.

sara hälsingland IMG_5781sara hälsingland hazel IMG_5843sara hälsingland IMG_5830

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • November måste ju vara en perfekt månad för att ta hand lite extra om sig själv! Jag tar inspiration från dig och tänker göra min november ungefär likadan 🙂 En (eller fler) spakväll vore härligt 🙂

  Ellen [Hälsoboost] 2015-10-29 11:21:03 http://halsoboost.se
  Svara
 • Grattis till genomförandet av maran, och vad kloka ord du skriver om återhämtning.

  Erica - Stugan på fjället 2015-10-27 19:52:42 http://www.stuganpafjallet.se
  Svara
 • Spännande!
  Jag har också börjat fila på nya planer. Får se hur det här utvecklar sig. 🙂
  Kram

  Rund är också en form! 2015-10-27 19:45:16 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • grattis till överlevnad av loppet, hoppas du kan njuta av stolthetskänslan lite nu ett tag? 🙂 och härligt med novemberpepp! delar den med dig 🙂

  ISA 2015-10-27 19:41:37 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hoppas att det går lika lätt som det låter med din ”healing” 🙂
  Upplever själv att det ibland känns väldigt svårt att få ihop det med att både sova mer och samtidigt röra sig mer, men den där härliga balansen strävar jag efter och jag hittar inspiration från din blogg

  Tina 2015-10-27 12:17:56
  Svara
 • Underbart, Sara! Och grattis till din genomförda mara, starkt! Stor kram!

  Alexandra - starkochglad 2015-10-27 10:49:52 http://www.starkochglad.nu
  Svara
 • Vackert – både text och bild.
  Stort grattis till avklarat marathon, ska bli kul att få veta lite mer om hur loppet kändes (jag lär aldrig själv genomföra något).
  November är en månad som jag tänker att jag gärna skulle fly Sverige. Varje år. Men man kan ju också ta tillfället i akt och göra planer som påminner om dina. Jag har några saker som jag tänker att jag ska lova mig själv inför nästa år och varför inte börja nu? Och sedan verkar min lilla muskelbristning läka så att jag faktiskt kan springa – även om jag undviker backar och teknikövningar någon vecka till. Men jag ska inte glömma hur träningssugen jag varit i 2 veckor utan njuta av att kunna träna!

  A-mamman 2015-10-27 08:13:14 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
  • Svar på A-mammans kommentar.

   ja, november är en utmärkt månad för lite kärlek till sig själv 🙂 skönt att du kan börja komma igång igen!!

   traningsgladje 2015-10-27 10:39:39
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje