Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Filmerna Everest vs. Touching the void

Vi var och såg filmen Everest igår. Vi såg den i 3D på Filmstaden Sergel och åt middag på American Table innan. Vår servitör berättade att han går på bio fem gånger i veckan. Jag ser inte särskilt mycket film trots att det faktiskt var mitt nyårslöfte det här året. Allra helst hade jag velat se 52 filmer men det kommer bli en himla massa film i november om jag ska nå det.

Hur som helst, vi såg Everest och jag tycker alltid att filmer med dokumentära spår från äventyr är speciella och extra intressanta att se. Everest har ett tydligt Hollywoodfilter som inte alltid är en fördel så därför vill jag också tipsa om filmen Touching the void, som jag tycker är himla bra. När jag bodde i Toronto i Kanada hade jag en jättestor filmplansch från Touching the void i mitt rum.

Har du sett båda så kommer du kunna identifiera likheterna. Vilken av dem tycker du är bäst? Och om du sett Everest, vad tyckte du om den?

> Här kan du läsa mer om mitt nyårslöfte – och få en massa filmtips (kolla kommentarerna!)

> Fem filmtips från mig!

everest 01everest 02

 

Bilder från Universal Pictures

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ni får ju lov att gå och se Sufragette också. Otroligt bra och en påminnelse om vad vi kämpar för varje dag… (Okej inte så äventyr men ibland höll jag andan)

    Nina L 2015-10-26 17:35:45
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk