Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min torsdag

Jag tänkte ta med er på min torsdag! Den började runt 06.30 när jag och min sambo vaknade och undrade om det redan var morgon. Det var det. 07.45 hängde jag på låset till Sally Voltaire med mina bloggkollegor – och strax efter klockan 8 dök de första inbjudna gästerna upp till lanseringen av Metro mode hälsa som jag skrev om igår. Såhär såg det ut (fotograf: Lisa Höök):

metro mode hälsa lisa höök _G7A1284

Efter frukosten sa jag hej då till alla och promenerade några kvarter bort till Scandic Klara som är ett riktigt bra coffice i Stockholm. Jag hade två tunga väskor; varav en var en välfylld goodie bag från frukosten. Lite senare på förmiddagen kom Linda – blogmama och grundaren av Better Bloggers – dit och så satt vi och jobbade där hela dagen.

klara scandic stockholm

När klockan blev en bit efter 16 tog jag mitt tunga pick och pack och begav mig hemåt. Rusningstrafik är inte riktigt min grej – så snart jag kommit innanför dörren tog jag en dusch. Skorna jag sparkade av mig är för övrigt nyköpta från USA, jag går nästan alltid i Timberlandkängor och de jag haft i flera år nu är trasiga. Jag gillar dessa som är rätt så tunna och nätta!

timberland kängor IMG_4768

Rätt så snart ringde min kompis Ella, hon stod utanför min port med bilen och vi åkte till Östermalm för att bära några flyttlådor – sedan tog vi en spontan middag på Kommendören som jag velat prova så himla länge. Jag vinkade till min mamma från gatan – för de bor där i krokarna och jag spejade upp mot deras köksfönster. Kommendören alltså; vilket himla bra ställe. Helt fantastisk mat och grym service! Vi tog in tre mellanrätter som vi delade på – och sedan delade vi på en gudomlig brownie med kolasås och lakritsglass.

kommendören restaurang stockholm IMG_4784

Det var himla härligt att hänga med Ella, vi poddade ju senast på tema vänskap (prenumerera på Träningsglädje TALKS i din podcast-app), men jag fick också ett nytt träningsmål att sikta mot. Nu vet jag vad jag ska göra efter det att jag sprungit marathon och det är något jag verkligen vill träna inför, men som inte har ett dugg med prestation att göra. Kanske kan ni gissa – om jag ger er det här blogginlägget som ledtråd. Vad tror ni att det är?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk