Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shopping i USA

När jag åkte till USA hade jag bara halva väskan packad; det lämnade rum för en hel del shopping när jag var i Chicago. De två jeansen jag hade med mig (och de som jag använder för jämnan hela året) fick bli kvar där borta; efter idogt användande var de både håliga och nötta och hade gjort sitt.

Jag har redan skrivit om Macy’s och hur du får rabatt på det mesta du handlar där (här kan du läsa om det). På Macy’s brukar jag alltid gå till jeansavdelningen, till Calvin Klein och till Michael Kors. Det blev inget från Michael Kors denna gång, men däremot blev det några par jeans från Levi’s. Jag fastnade för deras modell som heter ”315 shaping boot cut jeans” som jag köpte i tre olika jeansblå nyanser. Dessa jeans ska räcka nästan alla dagar i ett år tänker jag.

Jeans är generellt svårt att köpa. De sitta bra i provrummet och de ska sitta lika bra efter någon dags användade och efter några tvättar. Jag gillar inte när jeans töjer sig runt knäna, eller när de krymper på längden när man tvättar dem.

Jag köpte också några fler Calvin Klein blusar. Ni är några stycken som frågat vad modellen heter och jag vet inte mer än att det står ”modern essentials” på dem. De är lite lösa i passformen och har som slag på axlarna och armarna är uppvikta med slag där också. Den här gången uppdaterade jag min garderob med en indigoblå, en ceriserosa och en ny vit blus.

Eftersom det är höst blev jag så himla sugen på en mysig kofta att vira in mig i under murriga höstdagar och jag provade lite olika varianter. Jag velade länge över en svart cardigan i kashmir men sedan upptäckte jag en mysig modell inne på The Gap. Den kommer egentligen från deras avdelning för sovplagg men jag tycker den funkar lika bra till vardags. Här har jag både nya Levi’s 315 shaping boot jeans och den nya höstkoftan på mig!

Det blev lite annat smått och gott också; bland annat schampoo och balsam från Bumble & Bumble, nya iPhone6S  och vinterskor från Timberland med tweed på sidorna. Väskan var välpackad när jag flög hemåt och jag är klädd för lång tid framöver!

Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7069  Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7114 Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7115

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vad fint! Den perfekta koftan har jag fortfarande inte hittat. Får kanske sticka den själv 🙂

  Jag har oxå en 6s nu, tröttnade på att aldrig kunna fota pga för lite minne, så jag uppgraderade. Den är fin i roséguld!

  Katta 2015-10-16 09:00:19 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Åh den väskan verkar verkligen fullproppad med massa gott! Iphone 6S tackar i alla fall inte jag nej till.

  Clara Edvinsson 2015-10-15 22:01:30 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • Alltså det där med jeans är så svårt. Förutom det stora ”svankglappet” som jag antar att fler känner till så är mitt problem ofta att jeansen är för långa, och att lägga upp jeans blir sällan riktigt snyggt, så för min del får jeansen gärna krympa flera centimeter i tvätten. 🙂 Jag blev nyfiken på de där tweediga skorna du köpt.

  Nellie 2015-10-15 16:31:11 http://www.flyinghippo.se
  Svara
  • Svar på Nellies kommentar.

   extremsvårt! tycker dock att problemet med glipa blivit bättre med åren, och med jeansens stretchighet. men har däremot inte samma problem med längden, snarare åt andra hållet. bild på skorna kommer nog!! 😀

   traningsgladje 2015-10-16 15:21:20
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger