Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Systrar i bergen

I somras träffade jag Johanna som ligger bakom det fantastiska företaget Systrar i bergen. Sedan dess har jag fått följa med lite bakom kulisserna och nu äntligen har hon släppt sitt koncept: skidresor till alperna för tjejer som gillar att ha kul tillsammans.

Systrar i bergen är lite som en resebyrå som anordnar skidresor, men samtidigt så mycket mer. Det är gemenskap och systerskap och skidglädje och helt enkelt bara en massa härlighet.

Skidresorna 2016 går till Monterosa i italienska alperna, närmare bestämt en liten by som heter Gressoney som ligger i närheten av Champoluc. Italienska alperna och svenska fjällen är mina allra bästa berg tack vare bland annat två saker: 1) så otroligt vackert och 2) god mat.

Det finns flera olika veckor att välja på med Systrar i bergen under 2016, men jag kommer att åka iväg den 24 januari och det vore kul om du också följer med!

Det har varit så roligt att få höra Johanna berätta om hur hon rest ner till alperna och kollat ut det bästa stället att bo på och ordnat och förberett för ett riktigt bra systerskap på berget. Här kan du läsa mer om resorna!

Följ Systrar på bergen på Instagram (@systraribergen) eller här på Facebook.

Jag ser fram emot skidsäsongen massor. Dels att få kicka igång den här i Åre med den stora öppningshelgen i Lucia och härlig kvällsskidåkning i december – och sedan en lång januari med fina vinterdagar som avslutas med skidresan till alperna. När jag kommer hem till Sverige så har jag februari kvar i Åre innan min absoluta favoritmånad: mars. Åh vad jag älskar skidåkningen då. Åh, vad jag älskar skidåkning överhuvudtaget känner jag just nu!

Jag har varit i Monterosa förut och gillade det massor; långa fina pister för de som gillar fin skidåkning på räfflad manchester – men också stora ytor om man vill åka offpist, eller bli bättre på offpist. Det kommer finnas guider med på resan så man behöver absolut inte vara en duktig skidåkare; du kan lämna allt som ens påminner om prestationsångest hemma!

Här är några blogginlägg från Monterosa med byarna Champoluc, Gressoney och Alagna:

> En solig vinterdag

> En till helt fabulös dag i alperna

champoluc 01 champoluc 02 champoluc 03

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk