Den här veckan har varit ovanligt lång men det blir ingen vila förrän på söndag för då har jag min föreläsning på Må Bra i Åre. Jag ska prata om att våga och det finns så himla mycket att säga.

Innan allt det där så kickar vi igång den här helgen med en fredagslista. Jag passar på att skicka den vidare till den som känner sig manad – berätta om du nappar så kan jag gå in och läsa!

> Bäst i veckan hittills?

Jag fick bekräftat att jag ska göra ett superspännande podsamtal med en riktig supermänniska. Personen är dessutom en av de mest folkkära människorna i Sverige!

> Sämst i veckan hittills?

Mitt vänstra knä spökar. Det är Dublinnerverna som har satt käppar i det tror jag bestämt. Jag har inte ont någonstans men det känns svagt och som om jag inte har någon styrsel i knät. Supermärkligt. När jag var ute och gick här så ilade det lite då och då mot slutet, som om nerverna hade fest och for runt som galningar djupt inne i knäskålen.

> Där har jag ont

Ingenstans men om jag hade haft ont i knät hade jag svarat det. Nu är det ju mest bara mystiskt som jag skrev ovan.

> Det tänker jag mycket på

Livet, i vanlig ordning. Och så tänker jag på att jag ska tagga ner och inte ställa så höga krav jämt. Jag övar mig på det, och att få in lite mer ”good enough” i mitt liv.

> Det klär jag mig i

Nästkommande dagar kommer jag gå runt i regnponcho enligt väderprognosen.

> Nästa vecka ser jag fram emot

Att göra ett oplanerat spontanbesök i Stockholm för att träffa den där supermänniskan jag hintade om på första frågan.

> Det dricker jag

Mammas vinbärssaft, rödvin och vatten.

> Idag händer detta

Jag har en massa jobb som ligger på hög. Dels ska jag göra en hel del skrivjobb för ett nytt projekt som jag kommer jobba med framöver men jag ska också fixa klart min föreläsning.

> Och på lördag det här

Först och främst ska jag ta sovmorgon. Sedan ska jag dra på mig regnponchon och hänga med Hazel hela dagen.

> Söndagen tillbringas så

På Må Bra i en föreläsningssal. Efteråt ska jag unna mig något. Kanske lite spa-häng? Eller ska jag kanske äntligen börja läsa böckerna om Maj?

> Och mest av allt önskar jag detta

Fred på jorden, att alla flyktingarna ska få ett värdigt liv och allra helst integreras riktigt bra i Sverige så att både landet och alla människor kan blomstra ut i dess fulla potential. Och förutom det önskar jag att allt det tekniska klaffar på söndag under föreläsningen.

sara träningsglädje stenk

 

0