Jag lämnar Åre för ett par dagar och kör söderöver. I packningen har jag med mig podutrustning och cykelkläder för höst. Cyklarna väntar på mig i Hälsingland men jag ska en sväng inom Stockholm först. Dricka en latte i pappmugg och allt det där…

Vi hade en kanondag i fjällen igår. När jag vaknade var hela världen stilla och molnen låg som ett täcke över dalen och det var alldeles vindstilla. Det var bara 50 meters sikt när jag åkte till jobbet, byn var helt inbäddad i det där molnet. Framåt lunch strålade himlen klarblå och jag tog en tur upp till Tegefjäll. Jag hade siktet inställd på strukturerad träning men jag var lite för ofokuserad så det blev inget vettigt av det alls; bara en promenad på myrblöt stig och lite så.

På kvällen tog vi en löptur ändå. Vi sprang St Olavsleden bort mot Tegeforsen där vi vände och så sprang vi hem igen. Ett skönt avslut på dagen och bra uppladdning inför runt 65 mils resväg.

Tegefjäll Sara IMG_3838 Tegefjäll IMG_3880 Tegefjäll Sara IMG_3823 Tegefjäll IMG_3882

 

Tights // Craft devotion (adlink). Jacka // Craft focus hood (adlink)

0