Jag har, väldigt otippat och väldigt kul, min mest intensiva föreläsningsperiod på jättelänge. Framförallt är det digitala medier jag pratar om inför publik. Det har mycket med mitt turistjobb här uppe i Åre att göra, men också med mitt bloggjag vilket ger mig extra mycket skäl att stå där framför människor och prata om det jag pratar om.

Min senaste föreläsning som var alldeles häromveckan handlade mycket om digitalt innehåll. Jag skrev lite om just innehåll i min bloggpost med rubrik bli en bättre bloggare.

Jag kan också tipsa om att lyssna på Better Bloggers podcast och avsnittet med Sandra Lundin. Sandra säger också en hel del vettigt om hur man bygger upp en blogg med innehåll.

Idag har jag föreläst om vår digitala omvärld på nytt. Denna gång i något komprimerat format under en lunchföreläsning. Det är svårt att inte breda ut sig – det finns ju så mycket att prata om!

[insert]paris sara[/insert]

0