Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

En träningsvecka

Jag och min mamma synkar våra kalendrar för jämnan eftersom vi har delad vårdnad om Hazel. Hösten är alltid min allra hektiska årstid och jag går all in på allt. Jag vet inte hur det kommer sig, men det bara blir. Om mindre än två veckor är jag i Chicago till exempel

Den här veckans ska jag däremot njuta av lugnet och maxa stillheten, sömnen och allt det där andra som man behöver fylla på av titt som tätt. Ibland kan det bli stressigt att ägna en helg åt att ladda batterierna – eftersom man vet att helgen går så snabbt.

Jag jobbar från Hälsingland hela veckan och väderprognosen ser omåttligt bra ut med massor av sol! Eftersom jag inte har en enda grej som kommer att distrahera mig så ska jag spendera mina dagar med att jobba och träna. Den stora laddningen inför vintersäsongen börjar härmed nu!

Om ungefär drygt två månader står jag på skidor för första gången den här säsongen; då är det Åre Ski Opening – den stora öppningshelgen i Åre. Jag längtar otroligt mycket till vintern och tänkte faktiskt ägna ett helt blogginlägg åt det nu snart. Kanske längtar du med?

Men då är då och nu är nu. Jag trivs ju med mycket mängd och jag ser framför mig hur det här ska bli en riktig tiotimmars träningsvecka; det är ju den typen av veckor jag gillar allra mest. Träningen kommer bland annat bestå av cykling på landsväg och skogsvägar, löpning och mitt allra sista långpass inför Dublin marathon och så en del styrketräning. Det blir skoj!

höst i hälsingland höst i hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh, chicago är jag sugen på. Både som stad och som marathon. Det står absolut på listan över önskeresor. Men först lite annat :)

  Anna (orka mera) 2015-09-28 11:22:33 http://piggelina.se
  Svara
  • haha ja du har fullt upp :)

   traningsgladje 2015-09-28 13:36:07
   Svara
 • Betyder hela veckan i Hlsingland att det blir Bollnäs ESS till helgen då? :)

  Svara
  • Åh, är det DET till helgen? Åker ner till Sthlm mot slutet av veckan dessvärre. Hade ingen koll på att Bollnäs Ess var NU. Dåligt av mig!

   traningsgladje 2015-09-28 08:41:57
   Svara
 • Chicago. Nice!

  pilla 2015-09-28 07:39:11 http://runwayp.com
  Svara
  • Har du några bra tips??

   traningsgladje 2015-09-28 08:42:12
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström