Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En måndag utöver det vanliga

Den här dagen var fin; en måndag utöver det vanliga. Jag hade som vanligt svårt att sova eftersom det var fullmåne – och blodmånen höll jag koll på från huvudkudden. Klockan 2, klockan 3, klockan 4 och klockan 5 kikade jag på den. Och sedan när klockan ringde strax efter 6 så sov jag.

Jag vaknade en kvart före 7 och jag och Hazel gick över åkern och ner till bryggan. Solen var på väg upp och värmde mot kinderna. Jag stannade och blundade och lyssnade på morgonen.

Det blev några timmars jobb före frukost och ett måndagsmöte över telefon med kollegorna. När det blev dags för lunch så gjorde jag det här istället. Väl investerad tid i vindstilla solsken.

Framåt kvällen, precis när solen var på väg ner, tog jag med Hazel på en försiktig löprunda. Den var verkligen inte lång, men man ska inte bry sig så mycket om det där tycker jag. Att få sträcka ut benen och att få springa dagen och arbetstimmarna ur huvudet är värt mer än att jaga tid eller kilometrar.

På det stora hela var det en fin dag med lagom mycket av allt; jobb och stillasittande, träning och rörelse och solsken. Till imorgon önskar jag mig lite mer sömn!

Hur var din måndag?

sara golden hour IMG_5130

golden hour hälsingland IMG_5361

Kläder från Röhnisch

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Åh så vackert. Och ett riktigt drömkoncept, är så himla ledsen att jag inte kunde komma upp nu. Vilka fotoäventyr vi hade kunnat ta oss för!

  Katta - Bucketlife 2015-09-29 13:41:41 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Jag har verkligen trott att min sömn påverkats av månen. Men häromnatten med superblodmåne så sov jag som en stock, tji fick jag för den teorin!

  Jag har så smått börjat jogga om kvällarna, inte alls långt men ett rätt stort steg för mig som aldrig sett mig som ”en sån som springer” och det är egentligen bara för att jag gillar känslan av framåtrörelse som det ger i kroppen. När jag mår lite halvkasst psykiskt eller känner tristess gillar jag den fysiska framåtrörelsen, då känns det som att livet i helhet också får en liten puch framåt 🙂

  Stina - Tillvaron.se 2015-09-29 12:33:09 http://tillvaron.se/stina
  Svara
 • Hoppas du fick sova bättre denna natt! Jättevackra bilder du fått till!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-09-29 12:05:48 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Alltså, det där om att jag tycker att dina bloggbilder är så himla fina, den tål att upprepas!

  Elna - formcykel 2015-09-29 11:50:29 http://www.healthyliving.se/formcykel
  Svara
 • Vilken härlig dag, trots lite sömn! 🙂 Igår vaknade jag till magiskt vacker morgon i Italien, frukostbuffé på altan med havsutsikt för att sedan resa hem till Sverige efter grym weekend. Det blev en lång hemresa med försenade flighter, men vad gör det när man ändå får hänga med sin livskamrat? 🙂

  Alexandra - starkochglad 2015-09-29 10:04:59 http://www.starkochglad.nu
  Svara
 • Vi hade en fantastisk morgon även i Halmstad, blodmånen såg jag från balkongen och när jag åkte till jobbet var himlen flerfärgad, dimman låg tät över åkrarna och solen lyste så skönt i ansiktet. På eftermiddagen tåg jag tåget till Göteborg för att ha sleepover hos en vän (kurs väntar idag). En fin måndag för min del!

  Jess 2015-09-29 08:29:54 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Åh, va fina bilder! 🙂

  Fanny 2015-09-29 08:02:29
  Svara
 • Min måndag var väldigt fin. Min yogaklass ger en sån bra start på veckan och det känns skönt att få smyga igång lite sådär försiktigt. =)

  btw, bra poddavsnitt med Kalla!

  Matsdotter 2015-09-29 07:50:53 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Jag hade en bra måndag med jobb och ett lite lättare träningspass.
  Konstigt det där med fullmåne och sömn, att en del har svårt att sova. Jag har inga problem, sover som en stock 🙂
  Hoppas att du sov bättre inatt!!

  Cecilia 2015-09-29 05:12:02 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger