Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En vacker dag

Jag lämnar Åre för ett par dagar och kör söderöver. I packningen har jag med mig podutrustning och cykelkläder för höst. Cyklarna väntar på mig i Hälsingland men jag ska en sväng inom Stockholm först. Dricka en latte i pappmugg och allt det där…

Vi hade en kanondag i fjällen igår. När jag vaknade var hela världen stilla och molnen låg som ett täcke över dalen och det var alldeles vindstilla. Det var bara 50 meters sikt när jag åkte till jobbet, byn var helt inbäddad i det där molnet. Framåt lunch strålade himlen klarblå och jag tog en tur upp till Tegefjäll. Jag hade siktet inställd på strukturerad träning men jag var lite för ofokuserad så det blev inget vettigt av det alls; bara en promenad på myrblöt stig och lite så.

På kvällen tog vi en löptur ändå. Vi sprang St Olavsleden bort mot Tegeforsen där vi vände och så sprang vi hem igen. Ett skönt avslut på dagen och bra uppladdning inför runt 65 mils resväg.

Tegefjäll Sara IMG_3838 Tegefjäll IMG_3880 Tegefjäll Sara IMG_3823 Tegefjäll IMG_3882

 

Tights // Craft devotion (adlink). Jacka // Craft focus hood (adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åååh, vilken dag! Hoppas vi någon sån här dag när vi åker upp till Idre nästa helg! Snygga tights på dig också 🙂

  Emma 2015-09-25 14:29:15 http://ptbyemma.se
  Svara
 • Vilka fina bilder! Ser ut att ha varit en superhärlig dag 🙂

  Elin & Loe 2015-09-25 10:08:46 http://elinloe.se
  Svara
 • Fina bilder som alltid och den där jackan och tighsten från Craft är så himla snygga!
  Hoppas du får en god latte i helgen 🙂 TGIF!

  Matsdotter 2015-09-25 08:01:16 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Känner bloggpeppen ner till Stockholm! Höst och fjäll och underbart. Måstemåste få in en resa, nu när jag har en landningsplats och allt. Drive safe!

  uppochhoppa 2015-09-25 07:16:22 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Verkligen en fin dag! Jag skulle kunna göra en lista över saker jag saknar från fjällen, precis som du gjort om stan. På hösten är det extra vackert där uppe och visst önskar man att det vore lite närmare mellan platserna ibland?

  Kram & ha en fin helg Sara!

  Anna - Trend o träning 2015-09-25 06:08:37 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Alltså ååå Sara, har bilder i mitt huvud jag inte kan få bort när jag väl började tänka på det (efter att du sagt att du ville att jag skulle fota dig en dag). Drar mig lite frustrerat i håret över cirkus noll ekonomi just nu för annars hade jag fasen dragit tumme ur röva och föreslagit att få åka opp till dig bland höstfärgerna nu, och få göra ett gediget porträtt av dig. Liksom en mer dokumentärt porträttberättelse. (Med krav att Hazel skulle vara med också, hoho) Alltså på riktigt – HUR fantastiskt vore inte det?! Du är så mycket power, karisma, klokhet, tjusighet + vyerna i Åre hade ju bara blivit m a g i. Även om jag säkerligen skulle behöva halka runt i mina all around gympadojjor efter dig och ha en igenimmad kameralins av svett 😀 Men på riktigt – we gotta do it någon gång. Vill ha massa powerkvinnor i min portfolio.

  Sara 2015-09-24 21:55:05 http://sarasblick.com
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men ja ja ja ja!! Klart vi måste styra upp något!!!! Måste tänka ut något bra! 🙂

   traningsgladje 2015-09-24 22:17:26
   Svara
 • Jättehärliga bilder som alltid! Jag var lite besviken när du bytte bloggställe. Jag gillade din gamla blogg så mkt. Nu har jag dock vant mig och insett att innehållet är lika bra som förut!

  Helene 2015-09-24 21:51:18
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   Vad glad jag blir Helene, jag känner mig väldigt bloggpepp just nu och hoppas att det märks!!

   traningsgladje 2015-09-24 22:17:47
   Svara
 • Men alltså, vilka vyer! Ser så fantastiskt vilsamt ut.

  Nina, Min Klockaregård 2015-09-24 18:53:06 http://www.minklockaregard.se
  Svara
 • Härliga vyer! Vilken lycka att få springa i fjällmiljö.

  Erica - stugan på fjället 2015-09-24 17:30:26 http://www.stuganpafjallet.se
  Svara
 • Jag blir alltid på bra humör när jag kikar in här. Bilderna. Känslan. Lugnet. Du inspirerar!

  Resfredag 2015-09-24 17:25:53 http://www.resfredag.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk