Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morgon

Vi vaknar klockan 6 och slumrar ett tag. Ute är det mörkt och vi väntar in lite morgonljus. Jag möts av pigga ögon som undrar om vi ska hitta på något roligt. Fyra tassar som landar i golvet och som vill att jag också ska följa med.

Jag känner mig pigg trots att det ändå är skönt att vila huvudet mot kudden en stund till. Jag stängde skärmen tidigt igår kväll och spenderade kvällen med att läsa en bok istället. Klockan 22 släckte jag lampan och snart nog sov jag. Det märks idag.

Det ljusnar där ute och jag öppnar ytterdörren och ser molnen i ögonhöjd. Vi vädrar morgonluft och vi promenerar iväg.

Vi går drygt en kilometer längs vägen och viker av vid en åker. Förbi en fjällbäck som brusar och in mot tystnaden. Vi når en strandkant och blickar ut mot byn som täcks av grådis och dimma. Regndroppar mot sjön skapar ringar mot vattnet och vi flanerar där i vattnet en stund innan vi vänder tillbaka igen.

Fler människor har vaknat nu. Fler bilar, mer verklighet.

Jag slår på kaffet när jag kommer hem. Skummar mjölk och gör frukost för två. Hon äter snabbt, jag äter långsamt. I min glasburk ligger lager på lager med chiapudding, banan- och avokadocréme, kvargyoghurt och granola. Molnen ligger kvar halvvägs ner på berget hela tiden. Det kommer nog vara precis såhär hela dagen.

Förresten, här är bästa receptet på chiapudding tycker jag.

åre morgon 01 åre morgon 02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Mysig start på dagen! hade en liknande igår då jag gick en sväng i skogen med regnet som sällskap innan jag kom hem för kaffe och en mugcake!

  Emma 2015-09-23 16:30:01 http://ptbyemma.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja men du, jag såg det – tycker du passar så himla bra i den där outfitten du hade på dig! Superfint!!

   traningsgladje 2015-09-23 16:47:43
   Svara
 • Magiskt! Din blogg och podcast är verkligen fantastiska. Stor kram!

  Alice 2015-09-23 06:37:52
  Svara
 • Min favorit just nu är chiapudding på kokosmjölk blandat med turkisk yoghurt, typ hälften hälften. Och såklart frukt/bär till det.

  Nellie 2015-09-22 19:13:48 http://Www.flyinghippo.se
  Svara
 • Tack för en bra chiapudding-guide 🙂 Min blir alltid klumpig och seg och nu förstår jag att det handlar om att röra röra och röra lite till. Ska testa i veckan!

  Erika 2015-09-22 15:59:35 http://erikasblogg.se
  Svara
 • Hej Sara!
  Jag är en av de där anonyma läsarna som läser din blogg varje dag (flera gånger om dagen) men aldrig kommenterar. Nu tänkte jag på det där inlägget du skrev för ett tag sen om att man bör lämna mer kommentarer, så då känder jag att jag vill göra det! Jag vill bara skriva att din blogg är så himla bra! Proffsig, snygg och alltid bra balans mellan bilder och ord, och dessutom bra mix av olika typer av inlägg och teman! Jag har tidigare bott i Åre och att få återuppleva det genom din blogg nu när jag bor i stan söderut är så himla mycket värt, och extra härligt är då sånna här fina inlägg där man bara kan känna känslan av att vara där och njuta. I helgen kommer jag upp till byn och höstmarknaden, det ser jag mycket fram emot 🙂
  Tack för en superbra blogg, den bästa jag följer faktiskt! 🙂
  /Sanna

  Sanna 2015-09-22 14:34:29
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Tack tack tack Sanna du gjorde precis min dag – blir så otroligt glad!!! Hoppas du får en fin höstmarknad här i Åre!!! 😀

   traningsgladje 2015-09-22 15:31:31
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje