Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hit ska jag åka i höst

Det är något med hösten som gör att jag gärna åker utomlands. Oktober och november är två utomordentligt bra månader för att göra något annat än att stanna hemma.

Kommer ni ihåg förra året? Då åkte jag först till New York (ah kvällar som dessa!) och sedan sprang jag ett lopp på den karibiska ön Curacao (kolla in detta!). Några dagar senare var jag i Paris och det var fantastiskt fint och vi hann med obeskrivligt mycket på bara några få dagar (som dessa vyer till exempel).

Året innan spenderade jag ett gäng dagar i Florida i november. Jag var med som sherpa på Ironman Florida men vi hann också med sådant här. Några dagar senare åkte jag till Cypern och sprang fyra lopp på fyra dagar i Cyprus International 4 day challenge.

Nu är det höst igen och resorna står för dörren. I oktober åker jag först till Chicago och en vecka senare är det äntligen dags för mitt marathon i Dublin. I november blir det dessutom eventuellt en helg i London.

IMG_6971-paris.jpg IMG_6842-paris.jpg IMG_1223-paris-sara.jpg IMG_7019-paris-saint-james.jpg IMG_1080-paris-marcus.jpg

 Paris förra hösten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Jag gjorde nyss en TBT och mindes tillbaka 2 år, det känns som det var förra månaden typ. Nu när jag läser ditt inlägg om Florida och det du gjorde förra hösten minns jag det så väl också, även att jag bara har fått ta del av det du har valt ut åt oss, i bloggform alltså. Men jag minns dem resorna så väl, som om det var förra månaden också. Det är bara att konstatera; Time flies, try to catch it!

  Clara Edvinsson 2015-09-17 23:20:45 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • Ja, vad kul det var när vi var i Florida! Du var bästa sherpan! Vad händer i Chicago, är det marathon för snabbafötter? Är det varmt där då, annars verkar resmålen iår gå till svalare ställen 🙂

  Karin Tri - triathlon 2015-09-17 21:55:34 http://karintri.com
  Svara
 • Aaah, resor är ju livet! drivkraften! Läste förövrigt först att du skulle springa maraton i Dubai (istället för Dublin), fan vad plågsamt varmt var första tanken 😉 haha

  ISA 2015-09-17 19:27:34 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Eiffeltornet!!! Vet inte varför, men jag ör helt besatt av det. Vackraste byggnaden jag vet! Modern thinking va…

  Jeanna 2015-09-17 17:37:42 http://healthyliving.se/Blissjunkie
  Svara
  • Svar på Jeannas kommentar.

   Kan ju bli en modern setting om inte annat, Jeanna. Det är en cool byggnad. Så himla annorlunda!!

   traningsgladje 2015-09-17 17:41:21
   Svara
 • Vad är en sherpa? :O

  Cykelkatten 2015-09-17 15:22:43 http://cykelkatten.se/
  Svara
  • Svar på Cykelkattens kommentar.

   Haha nån som följer med och bär alla grejer (supporter typ). Finns nog möjligheter till sherpas i cykelvärlden också. 🙂

   traningsgladje 2015-09-17 15:33:21
   Svara
 • Tycker precis som du att dessa två månader passar perfekt för resor då de annars känns ganska gråa och trista! Jag har dock inga resor inplanerade då, men kommer vara borta halva december och hela januari istället : D

  Emma 2015-09-17 14:54:46 http://Ptbyemma.se
  Svara
 • Åh Paris! Vilken höst du har framför dig 😀 Se till att inte glömma bort macarons från Ladurée då du ändå är där, ska vara sagolika har jag hört.

  Frida 2015-09-17 13:33:08 http://fridawallstrom.blogg.se
  Svara
 • Jag har en höst utan resor framför mig!! Vet inte hur det ska gå! Det är ju så skönt att ha något att se framemot. Men jag gissar att jag reste upp min årsranson i våras/somras och snällt får hålla mig hemma i rusket 🙂

  Anna (orka mera) 2015-09-17 12:19:13 http://piggelina.se
  Svara
 • Jättekul med alla resor speciellt när det är så tråkigt mörkt i Sverige! Alltid spännande med att springa en maraton!!
  Det som jag inte gillar så mycket med dina hemsida är att här finns så mycket reklam! Dina fina bilder försvinner och inte llyser som de brukade göra med din gamla blogg! Den andra kändes fräschare på något sätt. Men det kanske är en vanesak! Kram!

  Coyntha 2015-09-17 11:37:02
  Svara
 • Bästa resmånaderna! Blir US&A för mig med i oktober + HKG (och ev Dubai). Och Athen Marathon i November.

  pilla 2015-09-17 11:10:53 http://runwayp.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk