I fredags kväll checkade vi in på Vox Hotel i Jönköping. När jag öppnade dörren in till rummet önskade jag nästan att vi kommit dit några timmar tidigare. Vi hade världens utsikt mot Vättern och hotellrummet exploderade i en härlig doft av liljor.

Jag slog upp balkongdörren på vid gavel och blickade ut åt alla håll; och insåg sedan att vi hade full utsikt också från sovrummet!

Vox är ett häftigt och annorlunda hotell, och det känns väldigt otippat att det ligger just i Jönköping. Det är väldigt hi-tech, du checkar in och ut på egen hand genom egna touch screens och den trenden följer med hela hotellet. När du vill ha kaffe eller juice på frukosten så klickar du på en ruta på en iPad.

Vi hade ett stort rum med världens skönaste sängar och i detaljerna gick i guld, petroleum och plommon. Överlag är det generöst med svarta och mörka toner i hela hotellet vilket bidrar till ännu mer New York i Jönköping. Ett undantag är gymmet som konkurrerar med Hotell Tylösand om Sveriges vackraste utsikt att träna till.

Ett tips om du också bokar hotell i Jönköping, oavsett om du väljer Vox Hotel eller inte, är att äta middag på Restaurang Sjön (eller Sjönt som den heter om sommaren) som är Tommy Myllymäkis ställe.

[insert]Vox Hotell Jönköping www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Vox Hotell Jönköping www.traningsgladje.se[/insert]

0