Det var mysigt att vakna till regnsmatter mot rutan. Att få äta frukost till det stora grå. Att stoppa fötterna i mina nya gummistövlar från Stenk och dra en regnponcho över huvudet. Att andas klar, frisk luft och att få gå inomhus. Regn är inte så dumt ändå.

Stenk finns bland annat att köpa på Scorett. Det var här jag köpte mina gummistövlar i orange i våras – och nu har jag köpt ett par till stövlar. De är svarta med dragkedja på sidan och går lite högre upp på vaden än mina tidigare.

Jag köpte en regnponcho från Stenk också. Jag tänker att den kan vara bra att ha när det regnar. Regn blir lite roligare i poncho och stövlar.

[insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert][insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert][insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert][insert]Stenk www.traningsgladje.se[/insert]

0