Är det verkligen sant att det är fredag imorgon? Var tog dagarna vägen? Jag är lite i chock. Och så är jag jättetrött – det är nog därför den här veckan har varit lite av ett töcken.

I helgen ska jag vila upp mig; jag har haft problem att sova hela veckan och jag undrar minsann om det inte varit fullmåne. Jag kan aldrig sova om nätterna då. 99% av alla nätter har jag inga sömnproblem alls men så snart det är fullmåne kan jag inte sova alls.

Jag vill också cykla massor i helgen. Imorgon ska jag inom Östersund i ett ärende och sedan rullar jag neråt Hälsingland där jag har mina cyklar just nu. Den här gången ska jag se till att ta med mina cykelskor med spd-klossar så att jag kan cykla på min cx (som funkar att rulla på grus och skogsvägar). Min landsvägscykel (en cykel med supertunna däck) rullar bäst på asfalt. Men hur mycket cykling det blir beror på väder och vind. Jag skäms inte för att säga att jag är solskenscyklist.

I min weekendbag tar jag också med mig en löparoutfit och några hemmaredskap för styrketräning. Helgtimmarna brukar gå så himla snabbt men det vore fint att få till några sköna träningspass.

Jag var i Östersund också igår på ett väldigt spontant besök. Eftersom jag passerade då det var lunch så stannade jag till på Jazzköket som är så omtalat – och på vägen tillbaka till Åre köpte jag 12 liter jordgubbar. En liter gick åt i bilen och en annan liter gick åt under kvällen… det finns verkligen ingen hejd på mitt jordgubbsätande!

Jag vill gärna få till en Östersundshelg i höst. Med mer mat på Jazzköket, en löptur på Forsaleden och en till löptur runt Andersön. Och så har jag hört talas om Frejas bakeri!

Berätta, vad mer gör man i Östersund?

[insert]jordgubbslandet östersund[/insert]

0