När jag åt chiapudding på i oktagonen i Sturegallerian, alldeles bredvid Sturehuf där Stockholms matmarknad håller till, brev jag inspirerad till hur man kan servera chiapuddingen på ett lite nytt och roligare sätt. Där kom den allt annat än solo i ett glas. Istället fick man välja vad man ville ha i sin chiapudding – kanske yoghurt, kanske acai, kanske något annat. Kanske vill man dessutom beställa ett ägg till, eller en croissant.

Imorse när jag tog fram min egen chipaudding som stått i kylen över natten så mixade jag ett lager mangocréme och toppade med jordgubbskvarg. Överst toppade jag med frön men det hade lika gärna kunnat vara blåbär eller müsli eller kokosflarn eller vad som.

[insert]Layered chia pudding www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Layered chia pudding www.traningsgladje.se[/insert]

0