Jeanna har börjat blogga på Healthy Living och det är superkul! Hon postade ett kul inlägg på alfabetstema som jag snor rätt av!

A – Age: 33!

B – Biggest Fear: Att inte kunna kontrollera det okontrollerbara. Omöjlig uppgift.

C – Current Time: 12.00

D – Drink You Had Last: Bryggkaffe med mjölk. Gillar att ha ett glas stående men dricker sällan upp.

E – Easiest Person To Talk To: Beror på om vad. Jag pratar med alla mina vänner om olika saker. Men när jag och Katta prata så springer tiden iväg och när jag och Annika pratar så kan det dyka upp vad som helst och när jag och Annie pratar så skiftar ämnena ideligen och när jag och Ella pratar så är det djupt.

F – Favorite Song: Har ingen favoritlåt eller favoritartist. Glömmer dessutom hela tiden vad jag gillar.

G – Grossest Memory: Lyssnade på Alla mina kamrater-podden och att de spottade i maten och bjöd sin hemkunskapslärare på den. Det kommer sätta sig på mitt minne som en vidrig grej.

H – Hometown: Alltså, jag vet inte? Men flest minnen har jag från Saltsjöbaden. Ingen i min släkt eller familj eller vänner bor där nu förutom min farmor och farfar.

I –  In Love With: Livet. Så klyshigt.

J – Jealous Of: Människor som aldrig behöver ifrågasätta för de är så nöjda och inte skulle tänka på något annat sätt. Å andra sidan skulle det göra mig galen.

K – Kindest Person You Know: Är vi så himla snälla? Jag vet inte. Mina vänner är såklart snälla men jag vet inte om jag vill att de ska vara för snälla. Gillar dem med lite edge och attityd och skinn på näsan. Men Annika ställer alltid upp för mig och har gjort många snälla saker denna sommar.

L – Life Isn’t Complete Without: Upplevelser. Jag är beroende.

M – Middle Name: Karin Elisabeth.

N – Number of Siblings: 2.

O – One Wish: Att jag slutar vara nervös för saker och ting. Det har börjat dyka upp på senare tid. Nervositet inför helt irrelevanta saker.

P – Person You Spoke To On The Phone Last: Min sambo.

Q – Question You’re Always Asked: Vad är det egentligen du jobbar med? Och sedan: hur hinner du?

R – Reason To Smile: Mitt liv. Min verklighet. Min omgivning.

S – Song You Last Sang: ”för jag kallar henne Tess…”

T – Time You Woke Up: 08. Sen natt igår. Det har blivit en dålig vana. Men det är för att jag ränner på fjället på kvällen och jobbar ikapp på natten.

U – Underwear Color: Jag har köpt på mig svarta saker eftersom de aldrig missfärgas i tvätten och det spelar ingen roll om jag blandar ihop strumporna.

V – Vacation Destination: Min nästa resa går till USA och sedan Dublin.

W – Worst Habit: Ställer inte in grejerna i disken förrän diskbänken är överfylld. Oops. Men jag har viktigare saker för mig. Som att ränna på fjället, eller hur var det nu?

X – X-Rays You’ve Had: Kanske när jag fick en spricka i armen i en ridolycka när jag var…12?

Y – Your Favorite Food: Beror helt på. Ibland grillad korv. Ibland hummer. Ibland pizza. Ibland något helt annat.

Z – Zodiac Sign: Jag är jungfru. Stämmer rätt så himla bra. Minus disken.

[insert]Ullådalen Åre www.traningsgladje.se[/insert]

0