1. Imorgon kommer min fina vän Annika hit till Åre. Det ska bli sol och jag har tusen miljoner grejer jag vill ta med henne på.

2. Min bror har dragit igång ett kreativt kollektiv. Jag hoppas att det kommer gå som tåget för Plåsterhuset. Just nu håller han på att dokumentera renoveringen av en av Stockholms mest centrala byggnader – ett arbete som ska pågå i typ… ett år! Vi ska ju göra en fjärde film också, den spånar jag på just nu. Här är de andra tre.

3. Jag har nätshoppat eftersom jag är så pepp på omstart. Bland annat en kalender (för 2016 eftersom jag har så mycket som händer då – redan nu), ett par till stövlar (jag är så förtjust i mina gummistövlar från Stenk) och en regnponcho i militärmönster. Vill helst ha allting levererat på studs.

4. Min födelsedag även om jag inte vet hur jag ska fira den ännu. Hur skulle du helst fira din om du fick drömma fritt?

5. Livet i allmänhet. Bra skit!

[insert]jämtlandstriangeln traningsgladje.se[/insert][insert]jämtlandstriangeln traningsgladje.se[/insert][insert]jämtlandstriangeln traningsgladje.se[/insert][insert]jämtlandstriangeln traningsgladje.se[/insert] Bilder från när vi sprang Jämtlandstriangeln förra året.

0