Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej september!

Hej september – vad kul vi ska ha tillsammans. Det kommer bli många timmar utomhus eftersom jag och Hazel ska hänga rätt så mycket hela hösten. Det är därför jag kittat upp mig med ett till par gummistövlar.

September är obeskrivligt vacker. Som en lisa för själen med sitt lugn och det skådespel naturen bjuder på. Tunga moln som hovrar halvvägs upp på berget om morgnarna, och det skimrande färgprakten som fjällbjörkarna bjuder på lite längre fram.

Augusti känns evighetslång. Det var ju jättelänge sedan vi vandrade Hälsingeleden en otroligt vacker och solig sommardag. Några dagar senare var jag i Borås och efter det hade jag en himlans fin Stockholmsdag. Det var en intensiv vecka där i början som också innehöll världens finaste solnedgång på Tylösand och sedan fick jag en till på Sjön i Jönköping.

Augusti har varit en stor skördemånad också. Jag har plockat hjortron och blåbär och ätit gurkor från altanen i Hälsingland. Jag har hela frysen full med jordgubbar och både lingondricka och saft på vinbär.

Jag har också sprungit en del. Bland annat ett långpass på 30km och ett kortare långpass till Blåhammaren.

Det har varit en fin och alldeles fantastiskt solig augusti som gjorde den här sommaren lite extra lång.

Ullådalen Åre www.traningsgladje.se St Olavsleden Karl Johans väg www.traningsgladje.seBromma flygplats www.traningsgladje.se Solnedgång Salt Tylösand www.traningsgladje.seRestaurang Sjön Jönköping - Sjönt www.traningsgladje.se Ringblommor www.traningsgladje.seSimning www.traningsgladje.se Chiapudding www.traningsgladje.seUllån Åre www.traningsgladje.se Hjortron www.traningsgladje.seVertical K Åre www.traningsgladje.se Skärmflyg www.traningsgladje.seRundhögen Blåhammaren www.traningsgladje.se Ridvadet Ottsjö www.traningsgladje.seSara träningsglädje www.traningsgladje.se Åre www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger