Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stenk

Det var mysigt att vakna till regnsmatter mot rutan. Att få äta frukost till det stora grå. Att stoppa fötterna i mina nya gummistövlar från Stenk och dra en regnponcho över huvudet. Att andas klar, frisk luft och att få gå inomhus. Regn är inte så dumt ändå.

Stenk finns bland annat att köpa på Scorett. Det var här jag köpte mina gummistövlar i orange i våras – och nu har jag köpt ett par till stövlar. De är svarta med dragkedja på sidan och går lite högre upp på vaden än mina tidigare.

Jag köpte en regnponcho från Stenk också. Jag tänker att den kan vara bra att ha när det regnar. Regn blir lite roligare i poncho och stövlar.

Stenk www.traningsgladje.se Stenk www.traningsgladje.seStenk www.traningsgladje.se Stenk www.traningsgladje.seStenk www.traningsgladje.se Stenk www.traningsgladje.seStenk www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] Hej september – vad kul vi ska ha tillsammans. Det kommer bli många timmar utomhus eftersom jag och Hazel ska hänga rätt så mycket hela hösten. Det är därför jag kittat upp mig med ett till par gummistövlar. […]

  Hej september! - Träningsglädje 2015-08-31 14:52:22 http://www.traningsgladje.se/2015/08/hej-september/
  Svara
 • Så tjusig! Jag tragglar på med mitt gamla regnställ och budgetstövlar, men efter en sommar i vildmarken så har jag bestämt mig för att investera i ett par rejäla stövlar. Får se om det blir Stenk eller Tretorn eller något annat – det är ett viktigt val det här, som måste göras med eftertanke!

  Ponchon btw, fem tummar upp!

  Katten - Bucket Life 2015-08-27 21:31:14 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Vicky: ja visst är det! regn är numer inte så farligt. 🙂

  Sara 2015-08-27 20:32:37
  Svara
 • Jäsiken så snygg den är!

  vicky 2015-08-27 18:28:05 http://thechillow.blogg.se
  Svara
 • Jeanna: dessa två par stövlar är mina första par så jag vet inte hur de är jämfört med andra. har gått en del i de orangea som jag haft sedan i vintras. har gått strålande fint förutom en gång när min strumpa kasade ner vilket gav skavsår på kanten av foten. men de är mjuka och härliga så i like!

  Sara 2015-08-27 14:48:31
  Svara
 • Ja stövlar skulle jag behöva, men de måste vara bekväma att gå (långt) i. Är de här det?

  jeanna 2015-08-27 14:40:58 http://www.healthyliving.se/blissjunkie
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger