Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fem ställen att checka in på i höst

Hösten är härlig. Jag ser framför mig krispig luft, mjukt solsken, guldiga skogar, sköna helger helt utan måsten men med mycket mys. Om jag fick checka in på något ställe under en helg i höst så skulle det vara någon av dessa:

Copperhill i Åre

Spring på fjället utan att möta en människa. Fjällbjörkarna lyser i gult och orange och bergen har knappt varit vackrare. Kolla här när jag sprang leden som heter Jörgens i Åre. Eller när jag sprang Ristafallsrundan som är fantastiskt fin i höstskrud. I september ser jag fram emot första snön, även om den brukar försvinna lika snabbt som den kommer. Kolla här hur det såg ut förra året – visst är det vackert ändå!

Stormar det utanför fönstret kryper du upp i hotellsängen eller på spa och läser en bok, beställer in något varmt att dricka och äter frukost länge, länge.

Högbo Brukshotell

Jag hade en fantastiskt fin hösthelg på Högbo Brukshotell förra året. Det var riktiga solskensdagar med magiskt ljus. Det finns en hel del olika stigar och spår att springa och vill man ladda för längdsäsongen så är det garanterat hit man ska åka för bra backar att köra älghufs i eller springa med stavar. Visst ser det här magiskt ut? Att cykla här är också fint. Jag älskar den här vägen strax bortanför hotellet och vill man så tar man en långkörare om Ockelbo.

Ni vet redan att hotellfrukosten här är oslagbar eftersom jag ofta skriver om den – och ni har väl hört talas om efterrättsbuffén?

Yasuragi i Stockholm

Jag har aldrig varit här men jag har ett presentkort som väntar på mig. Det senaste året har typ alla varit här känns det som, så jag ser fram emot mitt besök!

Sommarstugan

Jag tycker att du ska dra ihop ditt kompisgäng och ta med dem på en hösthelg i sommarstugan. Alternativt gå ihop ett gäng och hyra en stuga för en helg. Det behöver inte vara så flådigt men gör det som en härlig grej med träning, långa middagar och mycket umgänge. Vedkamin och bastu är en bonus.

En storstad i Europa

Barcelona, Palma, London, Budapest, Köpenhamn, Paris… just nu finns det många städer som jag kan tänka mig att spendera en helg i. Dublin är planerad sedan länge och jag ska även åka till Chicago i höst. Men, jag hade varken sagt nej till London eller Palma heller…

höst högboIMG_5973 höst högbohöst i åre
åre kabinbanahöst i åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind