Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tankar med tvång

Om du inte redan gör det så ska du lyssna på podcasten Träningsglädje TALKS. Och om du redan lyssnar på den så har du kanske sett att ett helt nytt avsnitt ligger uppe? Jag kallar det ”tankar med tvång och annat i hjärnan” och det är avsnitt nummer 63.

Jag gillar min pod och jag gillar att spela in den. Det är som en härlig kompis som man kan berätta det mesta för. Ofta har jag med just kompisar i podden. Jag vill göra den till något annat än en intervjupod eftersom jag vill fokusera på ett annat slags samtal. Och ibland vill jag bara prata själv.

Kommentera nedan om du vill att jag ska prata om ett alldeles särskilt ämne, eller om du vill att någon av de vänner som ofta förekommer på den här bloggen, ska vara med ännu mer än de redan är!

träningsglädje talks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Tack för en härligt sprudlande podd! Fick dock lite svårt att springa när ni pratade om omvärldsanalys och andra tvång. Skrattade för mycket. Underbart!

  Karin 2015-08-25 20:45:55
  Svara
 • Jag gillar också din podd och att du har varierande ämnen! Jag hade gärna lyssnat på ett avsnitt hur du/ni hanterar känslan när man blir opepp eller har träningstorka. Det händer ju trots allt någon gång om året, iaf hos mig. Kan vara kul att få ta del av hur andra hanterar och tar sig igenom det.

  Jess 2015-08-24 21:38:43 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Lyssnade idag och började skratta glatt.
  Med inspiration från dig skrev jag en ”sommar-bucket-list” i våras. Det slog mig att jag inte lyckats pricka in en enda grej på listan. Hur är det möjligt, tänkte jag. Det spelar faktiskt ingen roll eftersom jag hunnit en massa annat istället- men listan får nog hänga kvar till nästa år iaf 😀

  Tina 2015-08-24 11:54:33
  Svara
 • Jeanna: ja det finns så mycket att säga om vänskap och jag vill verkligen prata massor om det men jag vet samtidigt inte riktigt vad jag vill ha sagt? svårt!! men jag tror att det kommer till mig och då jäklar blir det DJUPT! haha 🙂

  Sara 2015-08-24 10:38:37
  Svara
 • Anna: bra ämne! det ska jag ta upp!

  Marja: vad roligt att höra!

  Johanna: roligt! lyssna på avsnittet ”vad gör en bra tränare” så länge (där är hon med) – och så ska jag försöka hitta en tid med henne på nytt!!

  Agnes: mitt favoritämne!! det ska jag definitivt prata om!

  L: tack – superbra tips! skriver upp dem i mitt inspirationsblock!

  Emma: 🙂

  Marie: klart det blir en till frågepodd!! det förvånar mig att de är de mest nedladdade avsnitten – men kul!!

  Frida: åh tack vad glad jag blir – eller VI såklart!

  Sara 2015-08-24 10:36:02
  Svara
 • Och jag deltog som vanligt i samtalet, fast i mitt huvud, medan jag sprang och lyssnade på er. Sorry Annika, men jag gillar de djupa samtalen bäst. Det om vänner som du snuddade vid vill jag gärna höra mer om. Älskade ditt avsnitt om ensamhet av samma skäl. Vänskap är både komplicerat och väldigt, väldigt enkelt.

  jeanna 2015-08-24 10:35:36 http://www.healthyliving.se/blissjunkie/
  Svara
 • Jag älskar alla poddar med dig och Annika, då brukar jag ofta gå och le/fnissa.
  Började lyssna på senaste podden imorse på cykeln, men ska spara resten till en löptur (förhoppningsvis ikväll för jag vill fortsätta lyssna!)

  Frida Matsdotter 2015-08-24 10:13:34 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ha en till ”Stora Frågepodden” det är så roligt att lyssna på, då pratar du om så mycket roligt i samma pod! 🙂

  Marie 2015-08-23 22:13:28
  Svara
 • Åh, perfekt till morgonpromenaden imorgon <3

  Emma 2015-08-23 20:27:23 http://ptbyemma.se
  Svara
 • Jeg liker ekstra godt når du snakker (og skriver) om tema som har med livsglede å gjøre. Særlig glede i hverdagen, de små, enkle tingene. Synes også de gangene du har snakket om planer for kommende sesong (vår, sommer, høst, vinter) har vært bra og til inspirasjon. Psykisk helse er også interessant. Kunne også tenkt meg å høre mer om friluftsliv og turer, mer om gleden over naturen.

  L 2015-08-23 15:51:10
  Svara
 • Kul med nytt avsnitt! Hade varit intressant att höra om dina tankar kring att väva in lite mer utomhusäventyr i vardagen. Detta verkar du vara så himla bra på! Tack för fin blogg och podcast!

  Agnes 2015-08-23 15:12:21
  Svara
 • Ska lyssna! Vore kul med en pod med Jessica Carlén 🙂

  johanna 2015-08-23 12:41:08
  Svara
 • Vad kul, detta avsnitt ska jag lyssna på idag! Tycker mycket om din podcast 🙂

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-08-23 11:14:05 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Nerladdad!

  Intressant vore om du vill dela med dig av din åsikt gällande gränsen mellan att vara personlig och privat i sociala medier. Jag är själv väldigt öppen i min blogg och tycker själv att det är kul att hänga med i människors vardagsliv, men när blir det FÖR privat för sitt personliga varumärke tycker du?

  Kram tack för alla grymma poddar!

  Anna - Trend o träning 2015-08-23 10:58:01 http://healthyliving.se/trendotraning
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger