Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Röhnisch

Röhnisch har precis presenterat nya träningskläder för hösten med bland annat ny design på deras populära Röhnisch shape tights. När jag lämnade deras mingel igår kväll så fick jag med mig en fullpackad påse med träningsplagg inför hösten.

Jag bytte om till svalt funktionsmaterial och blommiga shape tights lagom till flygresan ner till Halmstad eftersom jag sprungit runt på stan och svettats hela dagen. Jag gillade särskilt två plagg lite extra: Jolie shape tights och en sport-bh utan sömmar som heter Lysa seamless top.

Röhnisch shape tights har ett kul blommigt mönster nere vid vaden som jag tycker är snyggt. Röhnisch Jolie shape tights är i 7/8 längd vilket är en trendig längd och som tagit efter lite trekvartstightsen. Jag tycker att det är en smickrande längd för benet.

Lysa seamless top passar bra för lugna saker som yoga eller att bara leva i. Den är utomordentligt skön med fina axelband som går i kors i ryggen. Jag har haft den på mig under en klänning hela dagen, jag tycker att det är fint att detaljer ibland syns igenom.

Jag använde en del träningskläder från Röhnisch sedan i vintras, bland annat i den här kombon: Röhnisch shape tights och Röhnisch löparjacka. Och såklart Lofsans design för Röhnisch.

Röhnisch shape tights www.traningsgladje.se Röhnisch seamless www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger