I eftermiddags kom Gax-Staffan förbi och vi passade på att spela in ett podavsnitt om löpning, och mer specifikt om att springa långt – dessutom var även de snabba fötterna med. För att springa långt, ja det gör vi alla tre. Staffan är precis som vi också ett stort fan av Prins Bertils stig och springer långt på just denna stig för jämnan. Häromdagen drog han av 40 km före frukost – han tränar inför ett lopp på 26 mil som går av stapeln i augusti.

I podden pratar vi om att springa långt. Vad är långt? Är längre alltid bättre? Och vad händer inuti oss när vi springer långt. In och lyssna, här kan du lyssna direkt via datorn – annars söker du på Träningsglädje TALKS i din podcastapp!

Jag har hunnit göra 60 podavsnitt med rätt många hundratusen nedladdningar. Pod är riktigt kul faktiskt, men – det kräver uthållighet. Lite som med långlöpning. Bland de 60 avsnitten finns ett gäng som handlar om löpning faktiskt. Och fler kommer det förmodligen att bli.

Lite off-topic, men roligt ändå – är att de avsnitt som heter ”stora frågepodden” (jag har två sådana avsnitt, gjorda med ett års mellanrum) är de allra mest nedladdade. Det är sådant som förvånar och som ger rätt mycket insikt, när man analyserar mönster, trafik och nedladdningar och sådant.

[insert]träningsglädje pod[/insert]

0