Jag har lämnat mitt Halmstad och kört 70 mil norrut. Idag kör jag 40 mil till. Bergen väntar på mig. Åre väntar på mig! Det känns som om det var evighetslänge sedan jag var i min lilla bergsby som är olidligt vackert i solsken och i regn.

Oavsett hur mycket jag älskar alla de ställen i detta vackra land som jag kallar mitt hem så är det ändå lite vemodigt när jag lämnar ett av dem för att åka till något annat. Jag saknar redan Halmstad – lika mycket som jag saknar att inte vara i Åre eller någon annan stans. Samtidigt är jag väldigt tacksam över att jag har så mycket plats i mitt bekymmershjärta för just sådana struntsaker.

Halmstad, vi ses snart igen. Jag kommer ner redan i augusti för lite jobb och strandhäng. Än är det mycket sommar kvar.

[insert]Vilshärad 015 sara[/insert] [insert]Vilshärad 010[/insert][insert]Vilshärad 012[/insert]

0