Värmeböljan och några rätt intensiva jobbdagar tog musten ur energin. Det har inte blivit så mycket träning sedan i onsdags – vilket förvisso bara är för två hela dagar sedan. När man är inne i ett riktigt bra träningsflow får man kanske lite knäppa perspektiv. Jag har i alla fall jobbat dygnets alla timmar – och fått mekhjälp med min cyklocross.

Ni som följer mig på Instagram (@sararonne) såg min sportbil som jag rullade söderöver med igår. Brännan efter en heldag under solen i cab är hänsynslös och nu är halva jag om än mer fräkning.

När vi mellanlandade i Hälsingland igår så skyndade vi oss ner till bryggan för ett dopp – och det var så vi började den här dagen.

[insert]Hälsingland www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Hälsingland www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Hälsingland www.traningsgladje.se[/insert]

0