Igår var vi i Mölle igen. Jag hade träningskläderna med mig eftersom jag ville stänga den här leden. Men, jag hade viktigare saker för mig eftersom jag skulle plåta ett bröllop (yay) och sedan när jag var klar kände jag mer för mjukglass än terränglöpning.

Det regnade när vi körde dit och det regnade när vi körde hem, men fotograferingen sken solen och himlen var nästan helt blå. Vilken lycka! Min sambo hade löpcoachpass i Mölle och vi sågs framåt eftermiddagen sågs vi igen när vi var klara med våra respektive uppdrag.

Efteråt åkte vi hem och drack sangria, men det har ni redan läst om…

[insert]Mölle www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Mölle www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Mölle www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Mölle www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Mölle www.traningsgladje.se[/insert]

0