Jag sitter på balkongen under en poncho. Det är molnigt men rätt så ljummet i luften. Typiskt ingentingväder – som gjort för att hänga i en balkongsoffa och knappra på datorn och planera och styra upp. Igår köpte jag några böcker, dels för att läsa och dels för att skriva i. Jag behöver få ner mina tankar och mina idéer på pappet för att kunna släppa dem mentalt och jobba vidare. Jag är en superdigital person men papper är ändå viktigt för mig. Detta är böckerna i mitt liv just nu:

[insert]books[/insert]

Vi börjar med boken överst: en liten orange anteckningsbok från Smythson som det står Superstar på. Den har jag haft i två år nu. Här skriver jag ner min träning och tankar om den. Jag reflekterar hur det går över tid och skriver ner mina ambitiösa planer framåt. Det är kul att bläddra tillbaka och kika på hur jag tänkte precis den här tiden förra året; vad jag tränade, vad jag siktade mot, vad som var svårt och vad som var roligt. Sådana saker som minnet liksom inte hänger med på.

Jag har länge velat läsa Lena Dunhams bok “Not that kind of girl”. Egentligen vill jag läsa den på engelska men denna gång fick svenska duga bra. Har du läst den? Vad tyckte du?

Den blå lite anonyma skrivboken full med vita blad är min SARA RÖNNE AB-bok. Det finns visserligen inget bolag som heter Sara Rönne AB men i boken staplar jag upp och strukturerar och sammanfattar alla mina uppdrag. Den är helt ny så det finns bara några få skrivna blad men AB-tänket har jag haft länge och mestadels samlat i min kalender eller på datorn tidigare. Den blå boken ska också samla bloggidéer och podämnen, helt enkelt allt jag gör och verkar inom som är kopplat till affärsidéer och affärsmål – och hur jag ska ta mig dit. Från staplar med siffror till punkter med content. Jag behöver den här boken eftersom dels mitt huvud men också mina uppdrag är så spretiga; från föreläsningar till plåtningar till PR och så mina innehållsjobb.

Unders är min kalender. Den är vit och så jäkla förnuftigt billig att jag längtar till hösten så jag får köpa en ny. Min favorit har varit Smythsons stora svindyra kalendrar men i höstas så tänkte jag att jag skulle vara ekonomisk och köpa en billig men det gör jag inte om. Det kan låta banalt men min tid känns värdefullare med en Smythsonkalender. Dessutom kikar jag i den varje dag och en kalender är livsviktig för mig så en Smythson är värd varenda krona.

0