Igår sprang jag. Det var varmt och soligt och jag stoppade in en pod i öronen och tog mig upp på Galgberget i Halmstad. Jag hittade ett nytt utegym till och med. Men jag stannade inte där utan sprang en femma och sedan satte jag på Sun is shining med Axwell och Ingrosso och kutade trappintervaller så länge som låten varade. Efter det var jag nöjd och gick hem och blandade drinkar och satte mig på balkongen. Lite senare avslutade vi kvällen på Pio med kalixlöjrom och oxfilé.

Nu på morgonen ska jag springa ett längre distanspass. Någonstans mellan 12-14 km är planen.

Jag har den stora lyxen att leva tillsammans med en sambo som är löpcoach och som utbildar andra löpcoacher och det är alltid bra att bolla lite träningsidéer med honom. Det är drygt tre månader till mitt marathon i Dublin och jag tänker springa mina långpass (från 16-18 km och upp mot 25-30 km) ungefär var tionde dag – inte mer än så. Däremot ska jag mata en del distans däremellan, pass runt 10-15 km ungefär.

Förresten; ni som bor i närheten av Växjö eller Kalmar eller däremellan –  jag ska till Kosta Boda Art Hotel men tänker att jag vill både springa fina stigar och fika på härliga caféer (är beredd att åka ca 5 mil från Kosta). Vad får jag inte missa? Ge mig alla dina tips!

[insert]Sara www.traningsgladje.se[/insert]

0