Farväl juni – hej juli! Från förra sommaren minns jag bara sol och sol är vad jag kommer minnas från den juni som nyss varit. Jag kanske har haft tur med vädret, men jag tror att framförallt så har jag inte låtit vädret bekymra mig. Istället har jag lagt min tankekraft och energi på annat.

Jag började mitt juni i Stockholm. Det är alltid trångt i kalendern när jag är hemma i stan – det finns så många jag vill träffa och jag hinner aldrig med alla. Men jag hann med några. Och jag hann med Paradiset Matmarknad. Och jag hann med världens bästa kväll på Piren. Och jag arrangerade en after work med Craft. Tänk att det var rätt så nyss fastän det känns så himla länge sedan!

Träningen har gått riktigt bra i juni. Det här var min målsättning och jag drog två pass på 20 km eller mer i juni: dels en halvmara på asfalt och dels 25 km terräng.

Sommardagarna och sommarkvällarna har varit många. Det här kvällsljuset alltså! Eller den här totalt supersomriga dagen med en golden hour som alla i filmteamet sent kommer glömma. Eller den här kvällen i Höganäs där ljuset flödade in genom fönstren på ett helt fantastiskt sätt. Eller den här fabulöst fina dagen på stranden vid en fjälltjärn.

Jag har shoppat en del i juni. Framförallt köpte jag en upplåsbar SUP-bräda. Och så köpte jag en baddräkt som snart kommer med posten från Australien.

Under månaden har det pratats en del i träningsbloggsfären om begreppet vältränad. Jag skrev ett inlägg om just vältränad och släppte ett avsnitt i podden Träningsglädje talks som handlar en hel del om träningsfeminism.

Jag ser fram emot juli. Den kommer spenderas mestadels söderöver och jag kommer fylla dagarna med upplevelser och äventyr. Träningsmässigt ligger fokus på mängd och intervaller och styrketräning, men också på i alla fall ett långpass på 30 km asfalt inför Dublin Marathon. Jag vill dessutom grilla pizza och göra körsbärslemonad och blanda fräscha sommardrinkar.

Varken blogg eller pod kommer ta någon semester, jag har för roligt för att försvinna bort härifrån. Jag laddar batterierna och njuter av en supersommar och ser fram emot en spännande höst då ni kommer se min blogg i ett annat format.

[insert]Healthy is the new skinny tights www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Piren, Stockholm www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Löpning 21km www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Cykling www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]The magic hour, Hälsingland www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Sara Halmstad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Garage Bar Höganäs www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]sommar hälsingland hazel IMG_7730[/insert]

[insert]Ullådalen, Åre www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Pyramiderna och Issjödalen www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Backintervaller www.traningsgladje.se[/insert]

0