Fredagsfikan är fixad: en enkel kladdkaka med bärbomb på toppen. Kladdkaka är en klassiker men för att skoja till det någon gång ska du kolla in det här: kanelbullekladdkaka. Snacka om att hamna i kanelbullehimlen!

Kladdkakor är något av en svenskgrej och en favorit på allas fikatallrikar. Räck upp en hand om du inte gillar kladdkaka! Här samlade jag ihop en massa olika varianter och recept på kladdkaka av alla de slag.

Den på bilden nedan är bakad på recept från Dan Sukker, men min nästa kladdkaka som jag bakar är från Leila Lindholm och gjord på mandelmjöl och aprikoser. Jag tycker att Leila är fantastisk på att göra riktigt bra recept så jag ser fram emot att testa denna.

Och hörrni, ska ni äta en riktigt bra raw kladdkaka ska ni gå hit!

[insert]Kladdkaka www.traningsgladje.se[/insert]

0