Du vet den där känslan som träning ger. När det pirrar i kroppen av både trötthet och glädje, när svettpärlorna bildar en rännil längs ryggraden. När solen skiner eller när regnet öser, när kylan biter eller när vinden viner. Alla de gånger du gett dig ut för att göra dig själv lite bättre, ditt hjärta lite starkare och huvudet lite klarare.

Jag ville att den tredje episoden av mitt filmprojekt The Freedom Series skulle symbolisera just det. Träningsglädje på ett annat sätt. Mer ös och mer av allt. Så jag bjöd in min sambo och min vän Malin att vara med. Två personer som bidrar med träningsglädje på sitt sätt. Träningsglädje är något att dela, oavsett hur snabb du är eller hur ofta du tränar.

Om du känner igen dig i känslan. Om du delar upplevelsen. Om du känner att det lika gärna hade kunnat vara du i den här filmen – varsågod, jag skulle bli så himla glad om du delade! Här är länk direkt till filmen för att sprida precis där du vill!

Vill du se de tidigare filmerna? Här är de:

The Freedom Series Chapter I: The Relief

The Freedom Series Chapter II: Northern Delight

Och du, berätta gärna vad du tycker om filmen – och filmerna! Vilken känsla landar hos dig? Vad är det du ser? Och inte minst, vad vill du se nästa gång?

0